Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnesin bonservisini cok merak ediyorum herkes 2.000.000 EUR diyor ama benim duydugum bunun üzerinde bi rakam belki bonuslarla falan yükseliyor olabilir beklemekte fayda var...

arkadaslar lutfen isim sormayin öğrensem yazarım bende bu forumdanm untmayın hepinizi seviyorum kalın sağlicakla :)
Bu cimriler 2.5 dan fazla vermez bence:)

Linnes inşallah camiamıza hayırlı olur.Eğer tutarsa uzun yıllar sağ bek aramayız.

MARTIN LINNES HAYIRLI OLSUN, artik hangi forma numarasi giyecegini konusalim :D

Damiaoyu tanimiyorum. Youtube da biraz hantal gibi gordum.

Bir de istatistiklerine bakiim dedim, felaket. Tam felaket. Son 3 yilda 75 lig macina cikmis Damiao.

Bu 75 macta attigi toplam gol sayisi 15 !!!! Son 3 yil ortalamasi brezilya gibi yumusak ligde ( Defansif tedbirlerin az oldugu ligde) 5 macta 1 gol atmis buyuk golcu(!) Damiao!!! :(

Yani 1 yil bisey olmus da dusmus degil. Ligde yilda oratalama 25 mac oynuyor son 3 yilda ve yilda 5 gol atiyor!!

Ya defolun gidin ya! Bu mu golcu simdi ya!!

Son düzenleme:
Yeni kadromuzu kuralim beyler :

MUSLERA

LINNES - CHEDJOU - DENAYER - CAROLE

DONK - SELCUK

TRANSFER - SNEIJDER - POLDI

DAMIAO
(veya TRANSFER)
​

Son düzenleme:
20 dakika kaldi, gözbebegimiz yeni sagbekimiz geldiiiii MARTIN LINNES ! yakisirrrr sana parçali !

Defans hattı 3 zenciyi asla kaldıramaz. Hele orta ikiliden biri kesinlikle soğukkanlı olmalı.

Linnes---Chedjou---Balta---Carole benim tercihim bu fakat denizli bunağı mutlaka fantazi deneyecektir.

Kweuke bizde iş yapardi kim ne derse desin forvetsiz takim her maç 3 atıyor pozisyona giriyor kweuke her türlü iş yapardi güçlü fizigiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt