Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.024
- 2.668
Damiayou tartışmanıza gerek yok
Yaptıkları ortda
3 senede 15 gol
Yaptıkları ortda
3 senede 15 gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Damiao gelse kapakları takıcak tek tek.
kardeşim ben müthiş oynayacak demiyorum ya da onun avukatlığını yapmıyorum ama mesela fernandaoyu sen şimdi bu adamdan iyi dedin peki bu çok iyi fernandao Türkiye'den önce ne yapmış ? Yani , adam belki Türkiye'de bunları katlayacak bilemeyiz ki. Tam tersi çok kötü de çıkabilir ve Burak oynasın da deriz ona itirazım yok ama bu kadar emin olmanıza kızıyorum.Yoksa 42 gol atar gibi bir iddiam yok.
Forvetin burak gibi biriyse bence en önemli mevki forvet oluyo buraka giden top bizim kalede tehlike atağı dönüşüyo umut için söylenecek söz yok zaten bizim forvetler bize değil rakip takıma çalışıyolar.
Defans hattı 3 zenciyi asla kaldıramaz. Hele orta ikiliden biri kesinlikle soğukkanlı olmalı.
Linnes---Chedjou---Balta---Carole benim tercihim bu fakat denizli bunağı mutlaka fantazi deneyecektir.
HAYDAAAAAAAAA
LOIC REMY için suan görüsülüyormus
https://talksport.com/football/chelsea-transfer-report-loic-remy-set-move-galatasaray-160112180854
HAYDAAAAAAAAA
LOIC REMY için suan görüsülüyormus
https://talksport.com/football/chelsea-transfer-report-loic-remy-set-move-galatasaray-160112180854
Damiao ile Gomez'in özellikleri neredeyse aynı .Tabi kariyer olarak Gomez 2 3 kat iyi ama o adama çok yavaş diyenlerden biriydim ve italyada sanırım 1 ay falan gol atamamıştı ben de yok diyordum gelmesin , ama buraya yazmamıştım tabi. Baktık ki adam kargaları şampiyonluğa götürüyor . Denemek lazım kötü çıkarsa da yapacak bir şey yok , ne yıldızlar aldık da tırt çıktı.Aynen herkes ters köşe olucak. Herkes futboldan anlamayor diye yönetimi suçluyor da, taraftar da anlamıyor ki sorun bu. Bu zihniyet Gomez'e de çöp demişti, Poldi'ye de ilk geldiğinde Nani diye bi taraflaranı yırttılar.
Kaynak *********************.
Damiao burada abartıldığı kadar kötü değil çoğu kişi ters köşe olur gelirse