Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damiayou tartışmanıza gerek yok

Yaptıkları ortda

3 senede 15 gol

Topu sadece onune atacağın değilde oynatan forvet lazim çakılı pivotta olmasın :)

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligte 38 gol atmisiz Burak ile Umutun attigi toplam gol 10 rezillik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim ben müthiş oynayacak demiyorum ya da onun avukatlığını yapmıyorum ama mesela fernandaoyu sen şimdi bu adamdan iyi dedin peki bu çok iyi fernandao Türkiye'den önce ne yapmış ? Yani , adam belki Türkiye'de bunları katlayacak bilemeyiz ki. Tam tersi çok kötü de çıkabilir ve Burak oynasın da deriz ona itirazım yok ama bu kadar emin olmanıza kızıyorum.Yoksa 42 gol atar gibi bir iddiam yok.

hocam yanlış anlama elbette o kadar dünyadaki scout un yanıldığı gibi bizde yanılabiliriz.biz sadece şimdiye kadar izlediğimiz kadarına yorum yapıyoruz yoksa nerden bileceğiz gelince nasıl oynayacak zaten.ama işte şidmiye kadar özellikle son 2 senedir izlediğimiz damiao o yazıdklarınızın hepsinde daha kötü.evet bence fernandao bu adamdan şu anda daha ii.eskiden o ondan daha ii miş vs de şu ana son 2 senedir fernandao bu adamdan daha ii hatta o yazdıklarınızın hiç birisinin seviyesinde değil damiao.önceden öle değilmişti vs .şu anda diyorum gelir süper oynar falan ne bilem ben izlediğimize yorum yapıyoruz işte.hani trasnfer yapacak olsan bu aayılan elamanları karşında tv de ilk defa görsen diyorumki en kötüsü bu dersin içlerinde.

Forvetin burak gibi biriyse bence en önemli mevki forvet oluyo buraka giden top bizim kalede tehlike atağı dönüşüyo umut için söylenecek söz yok zaten bizim forvetler bize değil rakip takıma çalışıyolar.

poldiyle idare ederiz yaza kadar, yeterki kanatlara carrillo castillo gibileri aliinsin.

Defans hattı 3 zenciyi asla kaldıramaz. Hele orta ikiliden biri kesinlikle soğukkanlı olmalı.

Linnes---Chedjou---Balta---Carole benim tercihim bu fakat denizli bunağı mutlaka fantazi deneyecektir.

Denayer melez bir topçumuz. En iyi defansimizda o bence. Onu niye attiniz dişari Nurullah Bey. Balta daha g.tünü döndüremiyor. Chedjou sagini solunu bilmiyor.:P

Damiao'yu en son Londra olimpiyatlarinda izledim,o dönem mukemmel bir forvetti ama son yillardaki performansi soru isareti istatistiklere göre

Reeeemmmmmmmmy

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen herkes ters köşe olucak. Herkes futboldan anlamayor diye yönetimi suçluyor da, taraftar da anlamıyor ki sorun bu. Bu zihniyet Gomez'e de çöp demişti, Poldi'ye de ilk geldiğinde Nani diye bi taraflaranı yırttılar.
Damiao ile Gomez'in özellikleri neredeyse aynı .Tabi kariyer olarak Gomez 2 3 kat iyi ama o adama çok yavaş diyenlerden biriydim ve italyada sanırım 1 ay falan gol atamamıştı ben de yok diyordum gelmesin , ama buraya yazmamıştım tabi. Baktık ki adam kargaları şampiyonluğa götürüyor . Denemek lazım kötü çıkarsa da yapacak bir şey yok , ne yıldızlar aldık da tırt çıktı.

hah işte alabiliyon mu remy al işte.tutar tutmaz vs orası her transfer de var ama remy i alabiliyorsan onu al işte.

Mustafa denizli 4 oyuncu daha istiyormuş

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt