Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnesin ucak indi mi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim ben müthiş oynayacak demiyorum ya da onun avukatlığını yapmıyorum ama mesela fernandaoyu sen şimdi bu adamdan iyi dedin peki bu çok iyi fernandao Türkiye'den önce ne yapmış ? Yani , adam belki Türkiye'de bunları katlayacak bilemeyiz ki. Tam tersi çok kötü de çıkabilir ve Burak oynasın da deriz ona itirazım yok ama bu kadar emin olmanıza kızıyorum.Yoksa 42 gol atar gibi bir iddiam yok.

Fernandao Turkiyeye gelmeden son 3 yilinda brezilya 1. Liginde 72 maca cikmis 22 gol atmis.

Damiao ise son 3 yilda 75 maca cikmis 15 gol atmis!!

Damiaoyu tanimiyorum. Youtube da biraz hantal gibi gordum.

Bir de istatistiklerine bakiim dedim, felaket. Tam felaket. Son 3 yilda 75 lig macina cikmis Damiao.

Bu 75 macta attigi toplam gol sayisi 15 !!!! Son 3 yil ortalamasi brezilya gibi yumusak ligde ( Defansif tedbirlerin az oldugu ligde) 5 macta 1 gol atmis buyuk golcu(!) Damiao!!! :(

Yani 1 yil bisey olmus da dusmus degil. Ligde yilda oratalama 25 mac oynuyor son 3 yilda ve yilda 5 gol atiyor!!

Ya defolun gidin ya! Bu mu golcu simdi ya!!

Senin golcün Burak sezon da takımı adına tek bir özgecil duygu beslemezken bok gibi oynarken 18-20 gol atıyor da ne oluyor ?
Damiao tam bu ligin oyuncusu rahat goller bulacaktır gol sıkıntısını kaldıracaktır.

Ayrıca

XXX------Wes-----Podolski
---------Damiao------------

Şu sağ kanat işini bir halletsek Damiao'nun gol yükü çekmesine gerek kalmayacak o mücadeleci,takımı için savaşan yapısını gösterirse Bu 5 hücüm oyuncusu da sezonu +10 gol ile kapatır zaten.

hocam yanlış anlama elbette o kadar dünyadaki scout un yanıldığı gibi bizde yanılabiliriz.biz sadece şimdiye kadar izlediğimiz kadarına yorum yapıyoruz yoksa nerden bileceğiz gelince nasıl oynayacak zaten.ama işte şidmiye kadar özellikle son 2 senedir izlediğimiz damiao o yazıdklarınızın hepsinde daha kötü.evet bence fernandao bu adamdan şu anda daha ii.eskiden o ondan daha ii miş vs de şu ana son 2 senedir fernandao bu adamdan daha ii hatta o yazdıklarınızın hiç birisinin seviyesinde değil damiao.önceden öle değilmişti vs .şu anda diyorum gelir süper oynar falan ne bilem ben izlediğimize yorum yapıyoruz işte.hani trasnfer yapacak olsan bu aayılan elamanları karşında tv de ilk defa görsen diyorumki en kötüsü bu dersin içlerinde.
Hayırlısı neyse o olsun :)

Damiao'yu en son Londra olimpiyatlarinda izledim,o dönem mukemmel bir forvetti ama son yillardaki performansi soru isareti

Damaio tutar tutmaz. Ben de gelicek ligi sallayacak vs. demiyorum. Diyemiyorum. Bu tip transferler her zaman risktir. Alırsın elinde de patlayabilir. Sana 5 sene forvet de aratmayabilir. Ama geçmişte birşeyler yapmış adamlara şans verilmesinde bi sakınca yok. Patlarsa böyleleri patlasın. Poldi ve Gomez'e de baya sallamışlardı Gomis'e de. Gignac'a da. Sonuç? Gomez gol kralı, Poldi takımında en iyi oynayanlardan, Gignac Mexica'da en değerli futbolcu seçildi, Gomis şu durumda ne halde bilmiyorum fakat Fransa'da belli işler yapmış, belli bi kumaşı tutturmuş oyuncu. O dönem forumun yarısı çöp vs demişti. Umutun vs 15 gol attıgı ligde 30 tane atar bu herif biraz kendine gelse.. Arkadaşın da dediği gibi hem Gomez tarzında bi oyuncu..

Son düzenleme:
Şu Damiao bi garantileşse Kweuke totemi yapacam da bi kesinleşmedi.

Sene sonu büyük temizlik olur devre arası sabri jem gitse yeter diğerleri şuan çok zor

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Damiao en azından kafa topuna çıkıyor, burak bey gibi mal mal bakmıyor.

Linnesin ucagi tahmin ettigim gibi arkadan girecek

Adebayor olur Pato olur Damiao olur Remy olur Kweuke olur yeter ki forvet gelsin en azindan maclara bi hevesle bakariz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Remy bonservis değilde kiralık daha yüksek ihtimal gibi duruyor şuan tabi gerçekten görüşüyorsak

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dimao gelise. 1-2 ay sabretmek gerek...

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brezilya'da doğru düzgün tutunamayıp Türkiye'de kral olan Bobo, Nobre, Fernandao örnekleri varken onlara göre adı çok daha fazla duyulmuş ve bana göre çok daha potansiyelli Damiao'yu gelmeden küçümsemek çok yanlış

D5803 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt