Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damiao ya laf edenler
Ribery gelse müzmin sakat
Robben e yaşlı
Diego costa ya ağır
Aguero ya cılız diyecek tipler ula elimizde burak var umut var bu neyin kafası ağa

Son düzenleme:
çoşmaya başladık konuşulan isimler muazzam

Denayer melez bir topçumuz. En iyi defansimizda o bence. Onu niye attiniz dişari Nurullah Bey. Balta daha g.tünü döndüremiyor. Chedjou sagini solunu bilmiyor.:P

Denayer biraz Chedjou tarzı bir adam. Eskişehir maçında stoperde birçok kez hata yaptı. Chedjou konusunda ben geldiği ilk günden beri kötü olduğunu savunanlardanım burda herkes ölüp biterken biz anlatmaya çalışıyorduk eksikliklerini...

Neyse konu uzamasın mantık şu eğer 2 savrul stoperle oynarsak orası cümbüş olur bu yüzden birinin yani Balta'nın alan savunması yaparken Chedjou'nun da ilk toplara baskı yapması gerekiyor. Peki neden Chedjou ee daha tecrübeli hem ligi ve forvetleri tanıyor bu da Denayer'den benim nezlimde onu bir adım öne çıkarıyor. Donk'un da katılımı ile dengeli bir oluşum olur fakat ben daha öncede dediğim gibi Denizli'den kesin kes fantazi bekliyorum. Balta solbek falan veya Olcan. Olmadı Semih oynar yani kesin birşeyler dener o bunak Barış Bey :red:

Orkan fena oynuyor yetenekli çocuk

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vidic bosta, sözlesmesi feshedilmis

Linnes için havaalanına taraftar mı gitti gerçekten ? Küçültmeyelim bu kadar imajımızı isterseniz.

kızılacak bir transfer varsa da martin benitez olur çünkü daha geçmişinde dahi büyük bir başarısı olmamış genç bir çocuğa 5 6 milyon rakamları dönüyor , kızılacaksa buna kızılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt