Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Immobile olmadi ;_;
Aldığım duyumlara göre Norveç'in Molde takımında forma giyen 24 yaşındaki Martin Linnes ile anlaştık sanırım kendisi İstanbul'a gelmiş hemde Galatasaray atkısıyla bu iş bence bitti.
Frank reyiz medjani geliyormuş
hayırlısı neyse o olsun diyelim fatih hodjam
bu arada ben damiao yu beğendim gelebilir top tutuyor duvar oluyortek pas yapabiliyor top ayağına yapışıyor tekniği var vuruş tekniği iyi ama fazla gol atamamış bunuda piskolojik bir sıkıntıya bağlıyorum kumaş iyi çünkü patlama yapma potansiyeli mevcut abartılı olmayan paralarla alınabilir
The White Hart Lane boss is supposedly keen on bringing Remy to the club on a cut-price deal, although Chelsea are claimed to want £9million for their forward.
Turkish giants Gala are already 11 points behind Super Lig leaders Besiktas and are in need of goals, with Remy targeted after the club missed out on Lokomotiv Moscow’s Oumar Niasse and Newcastle’s Papis Cisse.
https://www.express.co.uk/sport/foo...s-Spurs-blow-Arsenal-defender-manager-pay-off
ne oldu ?