Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Gençleşmek deyip orta sahaya donk ve medjaniyi almak komedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BU lavuk yüzünden ceza aldım cezamı çektim bu lavuk gene boş beleş islerlerle ugrsasio ulan adam kayirmayin biraz zeminler şu adamı uyarın boş beleş işlerle ugrasmasin.
BU lavuk yüzünden ceza aldım cezamı çektim bu lavuk gene boş beleş islerlerle ugrsasio ulan adam kayirmayin biraz zeminler şu adamı uyarın boş beleş işlerle ugrasmasin.
Kweuke geldi mi
Olm ben Medjani ts'de iyi oynuyordu diye hatırlıyorum?
Yanlış mıyım?
Hava toplarında baya etkili ve üstelik milli takımında dmc olarakta oynuyor...
Bedavaya gelecekse gelsin. Denyer'in yedeği Semih olacağına Medjani olsun...
Kanat forvetden onemlimi demek istiyorsun rnkdasDaha önce de dedigim gibi bir tek forvet gelecek ve transfer kapanacak. Kanat fln gelmiyor ki bana göre forvet'ten bile önemli.
yalnız uygun bir ücrete anlaşılmışsa gayette etkili olabilir medjani sagbekte yasini oyundan silmişti bu dönem hatırlıyorum da sagbekte bile oynayabiliyor yani
Olm ben Medjani ts'de iyi oynuyordu diye hatırlıyorum?
Yanlış mıyım?
Hava toplarında baya etkili ve üstelik milli takımında dmc olarakta oynuyor...
Bedavaya gelecekse gelsin. Denyer'in yedeği Semih olacağına Medjani olsun...
Aynen sağlam oyuncu, burda sürü psikolojisi var, 2-3 kişi çöp deyince herkes atlıyor.