Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de dedigim gibi bir tek forvet gelecek ve transfer kapanacak. Kanat fln gelmiyor ki bana göre forvet'ten bile önemli.

Ben geleceğini düşünüyorum şimdilik yaptığımız transferler( iyi kötü tartışılır) olması gereken yerlereydi. Sağ bek ve Orta sahada sorun olduğunu gördülerse kanat ve forveti de görmezden gelmemişlerdir diye umuyorum.

lawal ve medjanin gelsin transferleri kapatalim.

lawal kanat, medjanin forvet.

Medjaninin pozisyonu yok. Ne stoperde ne de ön liberoda dogru düzgün katki yapamadi. Attigi goller yaniltmasin. Bu kadar abartilmasinin tek nedeni, gecen yil attigi goller.

Bizim Selcuk ve Donka yedek degil, ilk11e kaliteli ortasaha oyunculari almamiz sart. Donkla Selcukla Avrupada ilk turda eleniriz.

Son düzenleme:
Kanat ve forvettte kesin alacaklar.Daha poldide 1 ay yok.Medjani fırsat transferi gibi geldi.Olsana olur olmasada.Damiao gelecek forvete heralde.Kanatada Castillo gelirse efso olur.

Medjani gelirse Semih artık çok fazla forma göremez bir de bu gözden bakın.Stoper rotasyonu Ched,Denayer,Medjani arasında paylaşılır.

Başka ne duyumlar var agalar?

Forvet , kanat hakkında gelişme yok mu?

Cok fazla stoper oldu.Medjani chedjou denayer hakan semih koray.Birilerini yollasinlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabri ve umut bursaya giderse butun hamzaya ettigim kufurleri geri cekmek isterim. net olarak hamza benim gozumde efsanevi hoca olur benim icin

Damiaoyu tanimiyorum. Youtube da biraz hantal gibi gordum.

Bir de istatistiklerine bakiim dedim, felaket. Tam felaket. Son 3 yilda 75 lig macina cikmis Damiao.

Bu 75 macta attigi toplam gol sayisi 15 !!!! Son 3 yil ortalamasi brezilya gibi yumusak ligde ( Defansif tedbirlerin az oldugu ligde) 5 macta 1 gol atmis buyuk golcu(!) Damiao!!! :(

Yani 1 yil bisey olmus da dusmus degil. Ligde yilda oratalama 25 mac oynuyor son 3 yilda ve yilda 5 gol atiyor!!

Ya defolun gidin ya! Bu mu golcu simdi ya!!
Istatistikleri iyi olsa düşüşe geçmese sana yedirmezler
Terim zamanı istendi 20 ml istediler

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt