Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resimine bakinca orgasm yasiyorum resmen rdas, boyle hayal mi olur, ama cok guzel hayal be.Medjani>Umut
VIP üyelig diye birşey var hatta orda biz buraya yansıtılmayan duyumları alıp tartışıyoruz senelik ücreti tekabülünde sizde katılabilirsiniz 1 milyon üyelig projesi var şuan zaten
8 den fazla vermişlerdi sanki. Hatta baya para verdiler.Milan, 14 milyona Luis Adriano yu Cin'e satiyormus. 8'e almislardi bu sene.
hep dusunmusumdur galatasarayi efendileri nedir diye, vip uyelikmis
![]()
bencede gelicektir 2transfer minimumBen geleceğini düşünüyorum şimdilik yaptığımız transferler( iyi kötü tartışılır) olması gereken yerlereydi. Sağ bek ve Orta sahada sorun olduğunu gördülerse kanat ve forveti de görmezden gelmemişlerdir diye umuyorum.
Umut + Tarık = Kweuke?
hikmet futboldan anlıyor bu takaslara sıcag bakmıyacagtır
Medjaninin pozisyonu yok. Ne stoperde ne de ön liberoda dogru düzgün katki yapamadi. Attigi goller yaniltmasin. Bu kadar abartilmasinin tek nedeni, gecen yil attigi goller.
Bizim Selcuk ve Donka yedek degil, ilk11e kaliteli ortasaha oyunculari almamiz sart. Donkla Selcukla Avrupada ilk turda eleniriz.
ikisinide seviyorum ama pato gelse keşkedamiaomu? patomu?
Umut + Tarık = Kweuke?