Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VIP üyelig diye birşey var hatta orda biz buraya yansıtılmayan duyumları alıp tartışıyoruz senelik ücreti tekabülünde sizde katılabilirsiniz 1 milyon üyelig projesi var şuan zaten

Milan, 14 milyona Luis Adriano yu Cin'e satiyormus. 8'e almislardi bu sene.

VIP üyelig diye birşey var hatta orda biz buraya yansıtılmayan duyumları alıp tartışıyoruz senelik ücreti tekabülünde sizde katılabilirsiniz 1 milyon üyelig projesi var şuan zaten

hep dusunmusumdur galatasarayi efendileri nedir diye, vip uyelikmis

o.O

FutbolArena - Martin Linnes ve Ryan Donk'u kadrosuna katan Galatasaray, forvet transferi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Leandro Damiao ile yakından ilgilenen Galatasaray'da FIFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş olumlu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Damiao transferini bitirdi mi?

Radyospor'a konuşan Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray, Damiao konusunda çok yol katetti. Bana göre bu transfer olumlu sonuçlanır. Galatasaray'dan imza parası isteyebilir. Abartılı rakamlar yok ortada. Bence orta yolu bulup anlaşacaklar" dedi.

H.O. simdiden

Ben geleceğini düşünüyorum şimdilik yaptığımız transferler( iyi kötü tartışılır) olması gereken yerlereydi. Sağ bek ve Orta sahada sorun olduğunu gördülerse kanat ve forveti de görmezden gelmemişlerdir diye umuyorum.
bencede gelicektir 2transfer minimum

Medjani hakkında çok zıt yorumlar var bazıları kötü diyor bazıları enfes transfer diyor.

Medjani sacmalik olur, yazın kaliteli dos alıp donk onun yedeği olmalı

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medjaninin pozisyonu yok. Ne stoperde ne de ön liberoda dogru düzgün katki yapamadi. Attigi goller yaniltmasin. Bu kadar abartilmasinin tek nedeni, gecen yil attigi goller.

Bizim Selcuk ve Donka yedek degil, ilk11e kaliteli ortasaha oyunculari almamiz sart. Donkla Selcukla Avrupada ilk turda eleniriz.

belki gözdeyi de trollemişlerdir

Umut + Tarık = Kweuke?

Yıllıklardan kurtuluruz, 2 tane beyinsiz gider, 1 tane ligde her türlü iş yapabilecek oyuncun olur. Fernandao'dan daha hızlı, daha teknik, daha bitirici, daha zeki. Fernandao ligde konuşuyorsa Kweuke anasını bile ağlatır. Hiç anadolu çöpü olarak bakmamak lazım. Hayvani forvetler her daim iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt