Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sociedad bizden altiktan sonra dortmunda satar

8 m'du herhalde opsiyonu...

Ona bile sıcak bakıyorum. Oyuncu satamayan bir kulüp olarak bruma gibi futbol zekası yerlerde olan birini 9,5 satmış oluruz...

Yinede 1-2 zarar ediyoruz ama olsun. Elimde patlamasından iyidir...

Ayrıca Dortmund falan almaz diye düşünüyorum. Bruma'dan bin tane daha iyi kanat oyuncusu var onların bütçesi için...

Trabzonda oynayan degil mi o. Dayimdan dolayi her hafta izliyordum maclari tam bir les. Duran toplarda arada gol atmak disinda bi olayi yok. Yavas ayrica ve fena calim yiyen biri. Alan agir ihanet icerisindedir

Alıcaklar bunu da heralde durum bunu gösteriyor. Nur topu gibi bi tane daha çöpümüz oldu desene.

Syn yöneticiler şuraya bi el atsa artık çok iyi olur. İyice boku çıktı buranın. Aydın Aslan Hakan Delikanli eleman konuşup dursun, dediğin gibi yapacağı en fazla küfür etmek bu tiplerin. O yüzden tiye alıp da zevkimizi kaçırmanın manası yok. Biz futbolumuza dönelim. ;)

Son düzenleme:
73dbeb8f4895ceccb1685d6c6bbe7958.jpg

Birazda gulelim ya, ne yazikki cevapda veremiyorum.. kutusu doluymus :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aga yarıldım ya kusura bakmada :oley:

Syn yöneticiler şuraya bi el atsa artık çok iyi olur. İyice boku çıktı buranın. @Aydın Aslan @Hakan Delikanli eleman konuşup dursun, dediğin gibi yapacağı en fazla küfür etmek bu tiplerin. O yüzden tiye alıp da zevkimizi kaçırmanın manası yok. Biz futbolumuza dönelim. ;)

Aynen rdaşım onu ciddiye alarak hata yaptık aslında haklısın

Bu Damiao hakkında ne düşüneceğimi bilmiyorum. Oyun görüşü falan yüksek gibi , son vuruşlar , hava hakimiyeti iyi ama topsuz oyunda çok önemli bence...

Eskiden hep hücum hücum derdim ama bu sene defansın ne kadar önemli olduğunu acı şekilde öğrendik...

Takım savunması mutlaka güçlü olmalı eğer başarı istiyorsan özellikle Avrupada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt