Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini olsaydi Immobile gelirdi

Balık hafızalı olmayalım lütfen...
Şikebahçelilere benzemeyelim.

Mantık çerçevesinde tartısalım herkesin fikrine saygımız var ama herkes herkesin fikrine saygı duyarsa seviye yükselir.

1-)Geçen sene yabancı sınırı vardı.(Tarık olcan ) rotasyon için alındı pandev dzemaili tutmadı özellikle dzemaili kötü bir oyuncu değil aşı tutmadı orda melo vardı ve selcuğu kesmek zordu..

2-)Aldığın adamlar drogba sneijder nani muslera eboue değilse bu ligde her zaman soru işaretidir.Çünkü bu lig bol foullu oyunun sıkca durduğu gayet amatör bir lig.

3-) Tutki tarık çamdal beşiktaşa gitti aynı mario gomez gibi onlarda istemişti biz almıştık.. Parladı mesela burda tarığı kim almayı becerememişse en ağır şekilde eleştirilirdi.

4-) Bakın Caner erkin bizden gitti şikecilerde formunu buldu şimdi millet yere göğe sığdıramıyor..

5-) Demem o ki her transfer bir risktir adam süperstardır bi alırsın bitiktir.Yada bi oynar tarihe geçer Hagi mesela

6-) Zamanında linderoth denen bir adam vardı herif bize gelene kadar sakatlık nedir bilmez bir geldi milyonda bir görünen bir sakatlık sonrası belkide en iyi ortasaha oyuncularımızdan birini hiç oynamadan kaybettik

7-) Daha gelmeden bir adamı kral yapmayalım ulan bu linnes süper adamsa sezon başında hamzanın almadığı rafael ney (bnm futbol görüşüme göre)

8-) Damiao gelmeden leş bitmiş diyebiliyorsak buyrun 17 maç umutla burak ikilisini izleyelim doya doya.

9-) Yıllık 2.5 m€ verip kütük bile alsak umutla buraktan ne kadar kötü olabilir.

10-) Dediğim gibi önce kendimize saygı duyalım vay siz onu istiyorsunuz ben balon dedim gördünmü bak balon çıktı yada hani bu balondu kardeşim senin futbol bilgin kıt deyip
Renkdaşlarımızı kırmayalım unutmayalım menajerlik oyunu oynamıyoruz Keşke her aldığımız direk katkı yapsada bizim paralar çöpe gitmese.
İyi forumlar

damiao yu izledin mi son zamanlarda

Gomez 14/15 32Maç 10Gol 4Asist

Damiao 14/15 32Maç 8Gol 2Asist.

Alın beyler çok fark var arada.Ha şunuda diyeyim biri italya biri brazil.

Adam sadece 2010-2011 de 10 golü geçmiş ( 28 maç 14 gol)

Onun dışında gol ortalaması 5-6 gol

Neyini savunuyorsunuz anlamıyorum ki

necati 26 yaşında olsa isterim, senin yaşın 19 eski necatiyi bilmezsin, bu adam bize gol atsın diye alıyoruz damiao mu neyse, brezilya ligide kapalı oynana zor gol atılan bir lig değil, açık oynanır futbol bu adam bu açıklıkta senede 6 ile 9 gol atmışsa kimseye sormaya bile gerek yok.Bu adam iş yapmaz..Hali hazırda gol atmayı beceremeyen umut varken birde yabancısı çekilmez, ben bunu diyorum anladın mı?
Pato gibi bir adam bile 9-10 gol atıyor o ligde abartmaya gerek yok,Pato Serie A'da 15 tane atıyordu Brezilyadan önce ölçü değil o lig?

Necati'yi ozledim be harbiden bi evlat varsa eger o da NECATI ATEŞ'tir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kweuke'yi alırsan 10 pozisyondan birini atıyoken 20 pozisyona girersin? Top tutar saklar savaşır , rakibe aptal fauller yapmaz ama bu takımın forveti değil , o tipte yüksek kalite adam lazım

Bak renktaşım . Taraftar olarak biz kazma forvetleri sevmeyiz. Gör bak fizik gücüne dayalı forvetler kazma olduklarından üst üste 3-4 maç gol atamadıklarında taraftar kesmeye başlar. Mesela emenike : adam stadtan koşarak kaçıyodu nerdeyse. Biz mesela drogbayı beğenmiyorduk son maçlarında neden çünkü adam iyice hantallaşmıştı. Diğer bir örnek nonda : tank gibiydi çok yavaş hareket ediyodu. Biz taraftar olarak teknik forvetleri seviyoruz örneğin baros bence formda olduğu dönem bize gelmiş en iyi forvet olabilir ( benim izlediğim kadarıyla öyle )

Yani kıssadan hisse camış futbolcular gol atar ama kazmalığıyla da usandırır. Karşı karşıya kaçırır ama hayvan gibi vurarak gol de atabilir en sevmediğim fırvet tipi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mustafa Denizli: "Bütün futbolcularımla ilgili kafamda bir karar var. Performansları kararımı değiştirmeyecek." bu ne demek şimdi jem falan kalıcak heralde

Olcan çok iyi ortalar açıyor yasin off Olcan yedek

Mustafa Denizli: "Bütün futbolcularımla ilgili kafamda bir karar var. Performansları kararımı değiştirmeyecek." bu ne demek şimdi jem falan kalıcak heralde

Daha önce belirlemiş kafasında o değişmeyecekmiş ne ise artık..

necati 26 yaşında olsa isterim, senin yaşın 19 eski necatiyi bilmezsin, bu adam bize gol atsın diye alıyoruz damiao mu neyse, brezilya ligide kapalı oynana zor gol atılan bir lig değil, açık oynanır futbol bu adam bu açıklıkta senede 6 ile 9 gol atmışsa kimseye sormaya bile gerek yok.Bu adam iş yapmaz..Hali hazırda gol atmayı beceremeyen umut varken birde yabancısı çekilmez, ben bunu diyorum anladın mı?

Anlamadım , sadece gol atsın diye forvet alınmaz , ilerde top tutsun , top dağıtsın , mücadele etsin tekniği iyi olsun diye de alınır , o kadar açık oynanan ligde pivot santraforların değil pırpır 4-3-3 açık alan oyuncularının iş yapacağını bilmen lazım,açık alan diye her oyuncu şov yapıcak diye bir kaide mi var? O zaman La Liga'ya ve Brezilyaya giden herkes başarılı yaşımız 19 ama bizde biliyoruz bişeyler , bu adam iş yapar.

alinacaksa pato ve cornelius birlikte alinmali, bi teknik bi uzun adam iste.

damiao gibi sigiri sirf bonservisi yok diye alip psikopat olmaya luzum yog

Bak renktaşım . Taraftar olarak biz kazma forvetleri sevmeyiz. Gör bak fizik gücüne dayalı forvetler kazma olduklarından üst üste 3-4 maç gol atamadıklarında taraftar kesmeye başlar. Mesela emenike : adam stadtan koşarak kaçıyodu nerdeyse. Biz mesela drogbayı beğenmiyorduk son maçlarında neden çünkü adam iyice hantallaşmıştı. Diğer bir örnek nonda : tank gibiydi çok yavaş hareket ediyodu. Biz taraftar olarak teknik forvetleri seviyoruz örneğin baros bence formda olduğu dönem bize gelmiş en iyi forvet olabilir ( benim izlediğim kadarıyla öyle )

Yani kıssadan hisse camış futbolcular gol atar ama kazmalığıyla da usandırır. Karşı karşıya kaçırır ama hayvan gibi vurarak gol de atabilir en sevmediğim fırvet tipi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı şeyi söyledik , kalite farkı . O yüzden Adebayor diye inlettim buraları.

Beyler öyle yada böyle bu adam uzun süredir çimlere ayak basmamış bassada çok gol atamamış,burak umut olunca forvetler buna bile çok seviniyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt