Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleyebilir tabiki neden izleyemesin? Maça yürüyerek gitmesi gerekmiyor adamın. Bunu düşünemiyor olman da ayrı bir komedi gerçekten.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yürüyerek gitmesi şart demedim ki zaten . Canlı izlemek ayrı televizyondan izlemek ayrı. Son model teknoloji de olsa o adamı en az 5-6 maç canlı izlemek gerekir ki bu durum engelli bir kişi için zordur . Sonuçta çopu stadta daha doğru düzgün engelli yeri bile yok scoutluk için gideceği stad ta muhtemelen olmayacaktır sonuçta izlediğin adamlar adını bilemediğin takımlarda oynar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yürüyerek gitmesi şart demedim ki zaten . Canlı izlemek ayrı televizyondan izlemek ayrı. Son model teknoloji de olsa o adamı en az 5-6 maç canlı izlemek gerekir ki bu durum engelli bir kişi için zordur . Sonuçta çopu stadta daha doğru düzgün engelli yeri bile yok scoutluk için gideceği stad ta muhtemelen olmayacaktır sonuçta izlediğin adamlar adını bilemediğin takımlarda oynar

10 yaşındamı üye oldun foruma?

muslera

linnes - denayer - chedjou - carole

selçuk - donk

podolski - sneijder - s.gümüş

damiao

Adnan Polat'tan nefret eden biri olarak bunu söylemeye çekiniyorum ama Dursun daha berbat olabilir belki ya. Adnan Polat döneminde hiç değilse bir kaç tane isimli adam falan gelmişti. Bu Dursun, isimli adam getirmeyi bırak, mevcut kadronun da ağzına sıçtı rezil herif.

Damiao sadece bir sezon 18 gol attığı istatisikleri gösterip, beni 6 ila 9 gol attiğini söylediğimde yalancı çıkarmaya çalışan arkadaş, diğer senelerin gol durumlarına bakmış mı?

Ben yazayım
12/13 26 maç 5 gol
13/14 26 maç 6 gol
14/15 32 maç 8 gol

Şİmdi istediğiniz golcu bu mu arkadaşlar, siz gol atmayan bir golcumu istiyorsunuz?

elmander
10/11 37 mac 10 gol 6 assist
09/10 25 mac 3 gol 1 assist
08/09 30 mac 5 gol 2 assist

Baros
07/08 17 mac 0 gol 2assist (bpl) 2. devre ligue 1 12 mac 3 gol 3 assist
06/07 17 mac 1 gol 1assist (bpl) 2. devre ligue 1 12 mac 4 gol
05/06 27 mac 8 gol 0 assist

Nonda
06/07 26 mac 7 gol 3 assist
05/06 15 mac 4 gol 1 assist
04/05 10 mac 0 gol 0 assist

hepside bizde müthis isler cikardi. Hele hele baros .

1 stoperin genel görevi gol atmak mi?

Tabi kornerlerde Chedjou takimda olmasi bir avantaj ama savunma kalitesine bakarsak daha iyisini kesinlikle bulabiliriz.

Bence stoperin gol atabilmesi çok büyük bir artıdır. Sadece bugünki maçta 2 gol attı diye değil örneğin fenerde lugano vardı adam o sene kezmandan vs çok gol attı. Çoğu da maç kazandıran goller ve bize attığı gollerdi. O zamanlar özenirdik bizde maç tıkanıkken kafa atıp maçı aldıracak stoper yok diye .

Chedjou savunma anlamında da çok kötü bir stoper sayılmaz. Yapılan hata şudur ki efsane kadrolar sayılırken stoperler hep 2 kişi birlikte hatırlanır. Yani stoper tek başına efsane olmaz. Chedjounun eksiği yanındaki partnerinin sürekli değişmesi ve elde olan hakan semih koray denayer stoperlerin hiçbirinde liderlik özelliğinin olmaması( bence ) 2 stoperden biri mutlaka diğerini yönlendirebilmeli chedjouda bu yok ancak yanına bu özellikte biri gelirse chedjounun atletikliğiyle daha ön plana çıkacağına eminim

10 yaşındamı üye oldun foruma?

Yess Arena inşaatını takip etmek için üye olmuştum ;). Ancak aslantepe.biz de takılmıştım 5 sene burda üyeliğim olduğunu ben bile unutmuştum geçen yaza kadar doğrusu :)

Yess Arena inşaatını takip etmek için üye olmuştum ;). Ancak aslantepe.biz de takılmıştım 5 sene burda üyeliğim olduğunu ben bile unutmuştum geçen yaza kadar doğrusu :)

O site ne oldu yav? Kendi evim olsa takip etmezdim hergün çocuk büyütür gibi stadın büyümesine seviniyorduk ne günlerdi be

O site ne oldu yav? Kendi evim olsa takip etmezdim hergün çocuk büyütür gibi stadın büyümesine seviniyorduk ne günlerdi be

O site inşaat bittikten sonra çöküş sürecine girdi açıkçası inşaat sürerken buradan daha kalabalıktı diye hatırlıyorum. Aslantepenin fotoğrafçıları her hafta stada gidiyordu belki de o zamanlar rağbet görmesinin sebebi de oydu.

Volkan Pala'dan birşey olur mu sizce?

sadece volkandan degil hiçbirinden bir halt olmaz bana göre cünkü altyapıdakilerini büyük cogunlugu torpilli ailelerin çocukları

macları izleyin görürsünüz zaten süt bebeleri gibi oynuyorlar

1 tek emrecan coşkun var o çocuktan ümitliyim şimdide giresunda kiraya gitti semih denen vitaminsizden daha sert ve agresif

Damiano benim de içime sinmiyor ama Burak, Umut gibi kazmaların yanında Messi etkisi yaratır, o ayrı..

Yurt dışından daha iyi birini bulamıyorlarsa yurt içinden Kweuke veya Eren Derdiyok bize ilac olur..

Mevcut çöplere çöp ilave etmeden, kumar oynamadan tanıdık, bildik oyuncuları almalıyız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt