Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın size farklı bişeyden bahsedicem Hajrovic,Burdisso,Ontivero bunların hiç birini Mancini transfer etmedi bir manajer yaptı bunları...

Bu belliydi zaten mancini alıştı man city de kalabalık kadroya bizimkiler alalım mı dediler oda olur dursun belki lazım olur dedi öyle doldurdular takımı. Adam ne bilsin senin mali durumunu ne dersen onu biliyor sonuç olarak.

Bakın size farklı bişeyden bahsedicem Hajrovic,Burdisso,Ontivero bunların hiç birini Mancini transfer etmedi bir manajer yaptı bunları...

mancininin almadığı çok belliydi zaten geldiniz iyi oldu kafamdaki bazı kuşkular oturdu şimdi önemli olan bu adamları aldıran menejere neden yönetimin göz yumduğu?

Bu gsc ye de bu yüzden ayar oluyorum. Burada 5-6 tane adam var kendi düşündükleri dışında biri bir şey söylediği zaman saçmalık bullshit vs hemen yapıştırıyorlar. Tipik solcu kafası konuyu siyasete getirmek istemem ancak senin solcu olduğuna adım kadar eminim. Karakteriniz hep aynı. Bak arkadaşım üstte forum yazıyor madem her konuda uzmansın git tdk sözlükte forumun anlamı nedir ?

forum
isim, tarih (fo'rum) Latince
4.Tartışma alanı

Yani burada değişik fikirler olabilir. Sadece senin düşündüğün şeyler doğru değil. Bana ilk alıntıladığında saçmalık yazmayıp ya kweuke aslında iyi futbolcudur şu şu özelliği umuttan iyidir yazsaydın bu kadar uzamazdı. En sonda zaten benle muhattap olmazmışsın . Kimsin sen benle muhattap olmayacakmışsın merak ettim hayatında başardığın 2 tane şey var mı ? Iq seviyen kaç ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anlıyorum seni bir anlam karmaşası yaşıyorsun.Avatarın olsun konuşma tarzın olsun

Konuyu nerden,nereye getirip solcukla bağdıştırmak büyük mesele çabanı takdir ediyorum

İnsanları ön yargılı olmakla suçluyorsun peki madem en başta bu olayı sen yapmadın mı ? Kendinle çeliş bir dediğin bir dediğini tutmuyor be gülüm

Yazdıklarım zoruna gidiyorsa engelleyebilirsin.Hakaret etmeden tartışabiliriz.Tabi o zeka varsa

mancininin almadığı çok belliydi zaten geldiniz iyi oldu kafamdaki bazı kuşkular oturdu şimdi önemli olan bu adamları aldıran menejere neden yönetimin göz yumduğu?

daha onemlisi kim bu menajer desene haci ... onun adini tribunlerde ana avrat bestelerle yaldiryaldir caldiralim

Ben forumda kimsenin fiziki özellikleriyle dalga geçtiğini görmedim Emre Utkucan'ın ama göz önünde bir iş yapıyor. Önemlide bir konumda eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlıyorum seni bir anlam karmaşası yaşıyorsun.Avatarın olsun konuşma tarzın olsun

Konuyu nerden,nereye getirip solcukla bağdıştırmak büyük mesele çabanı takdir ediyorum

İnsanları ön yargılı olmakla suçluyorsun peki madem en başta bu olayı sen yapmadın mı ? Kendinle çeliş bir dediğin bir dediğini tutmuyor be gülüm

Yazdıklarım zoruna gidiyorsa engelleyebilirsin.Hakaret etmeden tartışabiliriz.Tabi o zeka varsa
Sa yoldaş.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim zeka seviyem gayet yerinde merak etme. Tahmin ayrı şeydir önyargı ayrı şeydir . Ben orada sen solcusun o yüzden kesin pisliksin diye birşey yazmadım. Öyle olduğunu tahmin ettim ve %90 doğrudur. Önyargı nedir ? Önyargı birinin postunu alıntılayıp saçmalık yazmaktır.

Hayır yani burada savunduğun herif tipik bir anadolu topçusundan fazlası değil. Madem sen damiao konusunda örnek istiyorsun brezilyadan gelen iyi oyuncu var mı diye? Yok diyelim damiao bu yüzden başarısız olur demek önyargıdır işte.Peki türkiye de yurt içinde yapılan yabancı transferlerinden başarılı olanı var mıdır? Tabata olsun amrabat olsun dany vs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt