Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gozde yine salmış zehri. İlk aklıma Carrilo, Feghouli, Campbell geldi; talipleri çok bunların.

mancininin almadığı çok belliydi zaten geldiniz iyi oldu kafamdaki bazı kuşkular oturdu şimdi önemli olan bu adamları aldıran menejere neden yönetimin göz yumduğu?

Ünal Aysal kandırıldı bu oyucunlara Scout ekibi olumsuz rapor vermesine rağmen aldıranlar belli Hukuk var konuşamıyorum herşey ortada aslında

Benim zeka seviyem gayet yerinde merak etme. Tahmin ayrı şeydir önyargı ayrı şeydir . Ben orada sen solcusun o yüzden kesin pisliksin diye birşey yazmadım. Öyle olduğunu tahmin ettim ve %90 doğrudur. Önyargı nedir ? Önyargı birinin postunu alıntılayıp saçmalık yazmaktır.

Hayır yani burada savunduğun herif tipik bir anadolu topçusundan fazlası değil. Madem sen damiao konusunda örnek istiyorsun brezilyadan gelen iyi oyuncu var mı diye? Yok diyelim damiao bu yüzden başarısız olur demek önyargıdır işte.Peki türkiye de yurt içinde yapılan yabancı transferlerinden başarılı olanı var mıdır? Tabata olsun amrabat olsun dany vs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Komikmiş

Hadi bakalım kanıt ortaya koy solcu olduğuma dair forumdan ayrılacağım.Koymazsan da adam değilsin

Kweuke Anadolu topçusuysa, Damiao Brezilyanın köylüsüdür.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben şahidim aydın solcudur kendisiyle az che t-shirtleriyle taksimde slogan atmadık...

Öncelikle Herkese İyi Geceler...

Kendimi tanıtayım Fifa Manageriyim.Spor **************************** Süper Lig,PTT 1. Lig'de 17 tane kayıtlı oyuncumuz bulunmakta.Foruma kayıt olma sebebim Emre Utkucan kardeşimin bazı iftiralara maruz kalmasıdır.Kendisini yayıncı kuruluşunda çalıştığı zamandan beri tanırım.Futbola aşığı,hayatının %80'i futbol izlemekle geçen bir insana burda o kadar çok iftira atıldıkı,bunlara cevap vermek için kayıt oldum,cevap verir üyeliğimi kapatacağım.
Arkadaşlar eleştirmek elbette hakaret olmadan herkes yapabılır.İnsanlar fiziksel özelliklerinden,engellerinden bahsetmek onla dalga geçmek çok çok ayıp.Heleki bu kardeşimiz gününü sabahını Galatsaray için harcıyorsa daha çok ayıp.Galatasaray'da Scout ekibi transferleri yapıyor algısı yaratanlar işin iç yüzünü bilmeden konuşuyor.Bugüne kadar sadece Umut Gündoğan,Carole,Bruma,Oğuzhan Kayar,Denayer,Telles dışında hiç bir oyuncu Scout ekibi gerçekleştirmediğini çok iyi biliyorum.Bir çok menajer kulüplerden cebini doldurmak için o kadar çok oyuncu öneriyor ve FUTBOLU bilmeyen yöneticilere bunları pazarlıyolarki anlatsam aklınız hayaliniz şaşırır.
Bir Örnek vereyim size,Emre Mor var Galatasaray Scout ekibi oyuncuyu 1 senedir izletti.Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları bizzat gidip kendileri izleyip özel raporlar hazırladı.Fiyatı o zaman 250 bin Euroydu.Kulübü ile anlaşıldı bu sezon başı transfer edilecektiki bir FIFA menajeri ismini vermicem hukuk var,kendi cebini doldurmak için transferi bozdu.Sizi temin ederim ki bir çok bildiğim şey var neler neler dönüyor.Devre arası operasyonu hatırlarsınız Galatasaray Quintero ile anlaştı ama her ne varki o dönem Ontivero alındı kiimler neler yaptı neler.....
Lütfen insanları karalamayalım bunlara cevap vermek için açtım üyeliği kapatıcam.Herkese İyi geceler
Ilk olarak burada kimsenin Emre Utkucan ile dalga geçtiğini görmedim fiziksel engeli yüzünden. Burada herkes scout ekibinin varlığını ve üretkenliğini tartışıyor ve sorguluyor malum göreve geldiklerinden pek bir katkıda bulunduklarını düşünmüyor taraftar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Komikmiş

Hadi bakalım kanıt ortaya koy solcu olduğuma dair forumdan ayrılacağım.Koymazsan da adam değilsin

Anlamak istemiyorsun heralde ben konuyu siyasete getirmek istemiyorum ama zihniyetin o yönde yazdım. Her şeyi siz bilmiyorsunuz arkadaş şunu bir öğrenin . Neyin kanıtını koyacağım burası siyaset forumu değil. Ben senin hangi görüşten olduğunu da merak etmiyorum . Anlatmak istediğim şey yazılardan karakter analizi yaparak bir tahminde bulundum. Bu bir önyargı olsaydı ilk postumda yazardım. Aşağılamak için de yazmış değilim. Anlamak istemiyorsan zorlama

Kweuke Rize'den değil de bir önceki takımı olan Sparta Prag'dan geliyor olsaydı bu kadar ret görmezdi.

Anlamak istemiyorsun heralde ben konuyu siyasete getirmek istemiyorum ama zihniyetin o yönde yazdım. Her şeyi siz bilmiyorsunuz arkadaş şunu bir öğrenin . Neyin kanıtını koyacağım burası siyaset forumu değil. Ben senin hangi görüşten olduğunu da merak etmiyorum . Anlatmak istediğim şey yazılardan karakter analizi yaparak bir tahminde bulundum. Bu bir önyargı olsaydı ilk postumda yazardım. Aşağılamak için de yazmış değilim. Anlamak istemiyorsan zorlama

Evet çok iyimiş bir teşhis ortaya koydum ama onu öylesine koydum.Ne önyargı nede siyaset için

Allah aşkına ne saçmalıyon sen ya

Bir dk yoldaşımıza huzur verde devrim yapmaya gidicez Allah Allah ya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk olarak burada kimsenin Emre Utkucan ile dalga geçtiğini görmedim fiziksel engeli yüzünden. Burada herkes scout ekibinin varlığını ve üretkenliğini tartışıyor ve sorguluyor malum göreve geldiklerinden pek bir katkıda bulunduklarını düşünmüyor taraftar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bir arkadaşımız Scout dediğin atlar uçağa dünyayı gezer tarzı bir yorum yaptığını çok iyi hatırlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt