Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün IQ yarışı yapılmış o konuda en üstün benim arkadaşlar bunu göz ardı etmeyelim lütfen.

Tşk.

Gunaydin renkdaslar, guzel transferler gelir insallah..

Bende duyum vereyim transfer dönemi bitmeden mutlaka en az 1 tane transfer olacak ne güzel duyum dimi?Transfer bitmiş ama isim söylenmiyor yarın geliyormuş cuma sağlık kontrolünden geçermiş yapmayın ya komik oluyosunuz :D

Brezilyali topcu gelsin hemde 2 tane.

şunu yapmayın daha adam gelmeden asmayın neyini beğenmiyosunuz Sneijder düşüşteyken geldi bize noldu sonra form tuttu

İnşallah başarılı olur, bizde istiyoruz başarılı olmasını ben sadece performans bakımından içime sınmıyor diyorum. Yoksa başarılı olmasını istememek için ya Galatasaray düşmanı olmam gerek yada Damiao tanıyıp sevmemem gerek, iki seçenekte olmadığına göre?

bence Oxlade Chamberlain gelsin tabi ki gelemez goy goy forvete Damiao kesin bence bide pato gelse oha derim ama imkansız

Bitane Brezilyali santraforun olacak, kanat icin de soyle Lucas Moura tipinde (tabiki onun bir iki level dusuk versiyonu) birini alabiliriz Brezilyadan. bu tur oyuncular oyunun ofansif yonunu iyi becerirler ve gol yollarinda isimizi rahatlatir, Avrupa dan bulursak bitane kanat/forvet daha alinabilir.

2 adam daha gelecek,

Forvet : DAMIAO

Kanat : BENITEZ veya CASTILLO

Sezon başını soralım Hamza hoca neyin peşindeydi ? Brumayı göndermesi Dzemaili nin gönderilmesi üstelik maaşının büyük kısmını biz ödüyoruz Jose ve Jem transferleri. Son gün Melo nun gitmesi forvet almaması bunların hepsinin vardır bir hikayesi.

Jose iyi adam. 21 yasina 20 gun once girdi. Sinandan bile 3 ay kucuk. Ama geldigi gunden geriye gitti. Bunun sebebi nedir bakmak lazim.

Dzemailinin 1.4 milyonunu odeyip kiraya veren dursundur.

Melo kalsin diye yirtinan hamzadir. Yaz donemi 2 kez extra izin verip kafasini toplayip takima donmesi icin benzersiz tavizler verdi.

Melo yu Dursun capsizi yolladi parayi gorunce son gun.Hamza meloyu gec gelmesine ragmen hazirlik macinda ilk 11 oynatti.

Hamza tum yaz boyu forvet istedi. Soruldugunda "Evet Niasse de ilgilendigimiz oyunculardan" dedi. Dursun almadi.

Denizli de istedi forvet. Ilk 2 macimizda en golcu 2 oyuncu yok, Poldi ve Burak. Umut malum. 3 gun sonra lig basliyor. HAMZA DA YOK PEKI NEDEN FORVET HALA YOK SIZCE? Cevap cok basit basimizda dursun var !! Capsiz dursun! 2. Transfer sezonunun sonuna yaklasip bu kadar forvet krizi cekerken ustelik td gidip yenisi gelmisken hala forvet alinmiyorsa bunun tek sebebi dursunun para verip forvet alacak capi olmamasindandir.

Jem tamamen hamzanin capsizligi.

Ama hamza gitti. Lig baslamasina 3 gun var. 11 puan gerideyiz. En golcu 2 oyuncumuz ilk 2 lig macinda yok. Hala forvet alinmamasinin sucunu Hamzaya yazip komik duruma dusmeyin.

Dursun=Capsizlik + Vizyonsuzluk + Beceriksizlik+Yalancilik+ Mutlak basarisizliktir.

Dursunla tek kupa alamayiz.

Son düzenleme:
Hava yollarini arastirdim su an Istanbula Dogru hareket eden bir futbolcu yok :)

İnşallah başarılı olur, bizde istiyoruz başarılı olmasını ben sadece performans bakımından içime sınmıyor diyorum. Yoksa başarılı olmasını istememek için ya Galatasaray düşmanı olmam gerek yada Damiao tanıyıp sevmemem gerek, iki seçenekte olmadığına göre?
çok önyargı iyi değil sadece bunu demek istiyorum ayakları düzgün bir forvet damiao heryerden gol atar ve oyunu okuması çok iyi Brezilyalılar futbolla yatıp kalkıyo bu adamn değeri 2 sene önce 20milyon euroydu ve sen bedava alıcaksın.bence ciddi anlamda katkı sağlar şu an forvetsiz çıktığımızı düşün bide

Babel ve Emenike oynamak istemiyorlarmıs takımlarında yönetici acıklama yapmıs, her an Babel ile görüşmelere baslayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt