erdal odabas
Sarı Üye
- 18 Haziran 2015
- 429
- 0
- 476
Yahu madem yarın geliyor iş bitmiş neden isim vermiyosunuz ne bu gizem böyleGünaydın beyler forvetimiz yarın geliyor, isim sormayın :-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu madem yarın geliyor iş bitmiş neden isim vermiyosunuz ne bu gizem böyleGünaydın beyler forvetimiz yarın geliyor, isim sormayın :-)
Önceliğimiz Milik ama anlaşamadık diye biliyorum. Denizli çok istiyordu ama olmadı.
Şimdi çıkıyorum, sonra görüşürüz arkadaşlar.
şunu yapmayın daha adam gelmeden asmayın neyini beğenmiyosunuz Sneijder düşüşteyken geldi bize noldu sonra form tuttuSallamadıysan bahsettiğin isim damiao benim içime sınmıyorum inşallah başarılı olur. Tabiki doğruysa geğer.
bence Oxlade Chamberlain gelsin tabi ki gelemez goy goy forvete Damiao kesin bence bide pato gelse oha derim ama imkansızBrezilyali topcu gelsin hemde 2 tane.
şunu yapmayın daha adam gelmeden asmayın neyini beğenmiyosunuz Sneijder düşüşteyken geldi bize noldu sonra form tuttu
bence Oxlade Chamberlain gelsin tabi ki gelemez goy goy forvete Damiao kesin bence bide pato gelse oha derim ama imkansız
Sezon başını soralım Hamza hoca neyin peşindeydi ? Brumayı göndermesi Dzemaili nin gönderilmesi üstelik maaşının büyük kısmını biz ödüyoruz Jose ve Jem transferleri. Son gün Melo nun gitmesi forvet almaması bunların hepsinin vardır bir hikayesi.
çok önyargı iyi değil sadece bunu demek istiyorum ayakları düzgün bir forvet damiao heryerden gol atar ve oyunu okuması çok iyi Brezilyalılar futbolla yatıp kalkıyo bu adamn değeri 2 sene önce 20milyon euroydu ve sen bedava alıcaksın.bence ciddi anlamda katkı sağlar şu an forvetsiz çıktığımızı düşün bideİnşallah başarılı olur, bizde istiyoruz başarılı olmasını ben sadece performans bakımından içime sınmıyor diyorum. Yoksa başarılı olmasını istememek için ya Galatasaray düşmanı olmam gerek yada Damiao tanıyıp sevmemem gerek, iki seçenekte olmadığına göre?
Babel kesinlikle listede yok!
sen duyumcu Almanya subeden misin?