Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsedilen "Dönem" minik biz aman dilimi degil, son 3 yil!! Ve bu adam 27 yasinda artik!!

Ondan evvel adamin iyi olan 1 donemi var sadece. O da 2011 !! Bundan 5 yil evvel. Sadece 1 yil iyimis. Baska yok.

Yani adam genc degil 20 yasinda gelecek vaadediyor pozisyonu yok, milli takim oyuncusu degil, kariyerinde 27 yasina gelmis Avrupa takimi yok, milli takimi tasimisligi yok. Istatistikler iyi degil. Peki neye gore bunu GS golcusu pozisyonu icin uygun bulup minimum 3 yil kontrat onerelim diyorsunuz?

Ben ogrenciligimde bir kere Almayaya gitmistim. Bir restorana girmistim. Ulan yemege degil fiyatlara bakiyorum once. 7 mark 8 mark 18 mark hepsi cok pahali . Bi baktim bisey 3.5 mark yaziyor. Sonra yemege baktim neymis diye corba!! Napalim corbaya talim etmistim.

Biz de dursunla ayni hesap. Yemege degil fiyata bakiyoruz once. Adama baksa istemiyceksin ama yillik 3 yaziyor ama 2 milyona ikna ederiz eh bonservis de yok!! :) Hadi alalim!!

O kavşak hamza olmasaydı şuan damioayu almak için uğraşmazdık önüne geleni veto etti evlat evlat diye öldü köylü hain herif devre arası dursunun çapı ne ki yıldız forvet almasını bekliyorsun.

12519250_1644605665788882_514325763_n.jpg

İlla stoper almak istiyorsalar öyle yıllardır Avrupa'nın en üst seviyelerinde oynayan stoper alınsın.... Terry, Mexes veya Carvalho mesela.

Bize öyle Ujfanin yaptığını yapabilen stoper lazım çünkü Semih ve Chedjou o rol için uygun değil
Vidic

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

O kavşak hamza olmasaydı şuan damioayu almak için uğraşmazdık önüne geleni veto etti evlat evlat diye öldü köylü hain herif devre arası dursunun çapı ne ki yıldız forvet almasını bekliyorsun.

O kavşak Hamza Niasseyi istedi neden almadı dursun ?

Şimdi neden alamıyor ?

Çünkü asıl problem hamza değil dursun, bunu anlayın artık!!!

Daha ne olması lazım, 3 gün sonra lig başlıyor hala golcü yok be!! Burak-Poldi 2 maç oynamayacak!!! Bu kadar berbat durumda iken bile forvet alamayacak kadar çapsız bu herif!!!

Denayer , Ched , hakan , koray , eşek ve donk 6 tane stoper varken ne stoperi yahu deli mi bunlar kanat ve forvet alsanıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt