Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 953
Damiao uğruna kweukeyi yiyeceler ne güzel adam 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallk lan bunlar, valla. yanlis kisilere kufur ediyorlar, teoman han semih vs. vs.
gidin yasine kufur edin demi
sallk lan bunlar, valla. yanlis kisilere kufur ediyorlar, teoman han semih vs. vs.
gidin yasine kufur edin demi hepimizin yaptigi gibi
Niasse, Hamza evlatlarını topluyor istenmedi.. Ayrıca Kalinic gibi forveti istemeyen Hamza denen it heriftir! Yanlış anlaşılmasın yönetim zaten çapsız. Daima eleştiririm zaten. Takımın bugün bu halde olmasının tek sebebi Hamza dır.O kavşak Hamza Niasseyi istedi neden almadı dursun ?
Şimdi neden alamıyor ?
Çünkü asıl problem hamza değil dursun, bunu anlayın artık!!!
Daha ne olması lazım, 3 gün sonra lig başlıyor hala golcü yok be!! Burak-Poldi 2 maç oynamayacak!!! Bu kadar berbat durumda iken bile forvet alamayacak kadar çapsız bu herif!!!
O kavşak Hamza Niasseyi istedi neden almadı dursun ?
Şimdi neden alamıyor ?
Çünkü asıl problem hamza değil dursun, bunu anlayın artık!!!
Daha ne olması lazım, 3 gün sonra lig başlıyor hala golcü yok be!! Burak-Poldi 2 maç oynamayacak!!! Bu kadar berbat durumda iken bile forvet alamayacak kadar çapsız bu herif!!!
Bana etmesi gerekiyordu hedef şaşırttım
Doğuya etti
Bak şimdi hamza hain - dursun çapsız 2 si birleşti takımın hali ortada.
Denizli kimi istiyo neyi istiyo bilmiyoruz ama 2 tane nokta transfer yapıldı demek dursun hamzaya onu almayak bu pahalı demiyo tam tersi hamza kendi kendine gelin güvey oldu koca 3 ay hamza içimizden hallederiz , evlatlar varken ne transferi , biz 3 kupalı takımız demedimi , buraka aha yıldız dedi ya hamza çok sinsi biri olduğu için sen gerçekleri göremiyorsun bizi yakan yüzde 80 hamza yüzde 20 dursundur evet 3 güne lig başlıyo ama bu adamın çapı bu son güne kadar bekliyecez.
Peki şöyle diyelim
Melo ya "kafa iznini" kim verdi ? Hamza mı Dursun mu ? Hamza. 2 kez uzattı mı izni ? evet. Neden ? KAfasını toplasın öyle gelsin diye. Takımda 2lik yaratabilecek kadar riskli bir izinken sırf Melo kalsın diye ona bu tavizi verdi mi ? Verdi
Google ı aç bak. Tüm yaz boyu, 11 haziran TV de canlı canlı forvet istiyoruz dedi mi demedi mi ?
Sonra sorulduğunda "Evet Niasse de adaylarımızdan biri" dedi mi demedi mi ?? dedi.
Yani hem niasseyi hem meloyu istedi. Peki Melo ve niasse takımda olsaydı biz ligi 3. mü bitirirdik ?
Bu kadar basittir. Meloyu da yollayan, Niasseyi de almayan Dursundur.
Hamzanın hataları oldu mu ? yığınla. Ben o 6 maçta bizi sahamıza hapsedilip bişey yapamadığını gördüğümde Hamzayı şampiyon olduğum gün kovardım ki bunu bugün değil şampiyon olduğumuz gün yazdım burada. Ama gidip 3 yıllık imzalayan da dursundur. Peki 2.5 milyon dolardan 3 yıllık parasını hamza istese ne yapacaktı ? Hamza bu takımı Prandelli tarafından iyi çalıştırılmış aldı ama yerli çete herifi yolladı çok çalışmamak için. Hamza da kanka olabilmek için bu herifleri yerli çete istediği kadar çalıştırdı. Bugün takımda kondisyon sıfır!! Gitti Jemi aldı salak gibi!!
Dursun ile kupa almamız mümkün değildir. Hamza ile bile aldık ama Dursunla mümkün değil bu!!
arda adam miİzlediğimiz videolara göre yorum yaparsak
Bu Benitez'de ne buluyorlar anlamış değilim
Kafayı öne eğip Allah ne verdiyse gitmeye çalışan bir adam izliyoruz
ve çoğu zaman şans ile top önünde kalıyor
Bunun nesi Arda'ya benziyor yahu
Arda'ya hakarettir bu adamı benzetmek
https://www.transfermarkt.com.tr/fernandao/leistungsdatendetails/spieler/83886Ah be güzel kardeşim ben de tanımıyorum Damiao yu ama bakıyorum bi ya.
https://www.squawka.com/players/lea...season-2013/2014#73#all-matches#1-38#by-match
Bakın burada sol tarafta "Internacional" i seç. Sağ tarafta 2013-2014 sezonunu seç. Serie A da 26 maçta 5 gol atmış yazıyor.
Sonra solda SANTOS seç sağda 2014-2015 i seç Oynadığı maç sayısı Serie A da 26 maçta 6 gol atmış!!
En son olarak solda Cruzeiro yu seç. Sağda 2015-2016 yı seç Seris A da 23 maçta 4 gol atmış yahu!!!
toplam 15 işte???