Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisin hocam. Tabi burasi ekonomik olarak maalesef( keske Turkiyemde ekonomik olarak iyi olsa) Turkiye'den cok onde. Benim kasettigim burada "okumayan" insan cok cok zor gecinir. Giderler cok fazla maalesef. Sadece kira $1,500'dan basliyor...

Turkiye'de yine atiyorum amcaoglu iyi bir yerde calisiyorsa seni oraya alabilir. Burada oda yok...
Ev giderleri falan daha az Turkiye'de.

Ayrica Turkiye'de 5 sene yasamisligim var , bizde belli seyler tecrube edindik oralarda :asd22:

Ekonomik olarak tabi ki tartisilmaz.
O eskilerde kaldı , eğer baban , kardeşin değilse o kişi ; afedersin onun şeyinde bile değilsin malesef. Örnek olarak bu ülkede 350 bin öğretmen işsiz ve 2 bin maaş için 10 sene bekleyen var ama üniversite mezunu olmamış adam ,milletvekili. Böyle b.ktan bir düzen içinde yaşamak her gün koyuyor adama.

pato yeni baroş olur kıvöyke ise yeni drogba yani piskolojik üstünlük xd

transfer önerilerinin efsanesi simge şuan tv8 de beyler açın

Simge tertemiz mi

sim4.jpg

O eskilerde kaldı , eğer baban , kardeşin değilse o kişi ; afedersin onun şeyinde bile değilsin malesef. Örnek olarak bu ülkede 350 bin öğretmen işsiz ve 2 bin maaş için 10 sene bekleyen var ama üniversite mezunu olmamış adam ,milletvekili. Böyle b.ktan bir düzen içinde yaşamak her gün koyuyor adama.

Maalesef oyleymis hocam.

Benim kuzende ogretmen oldu ama senelerdir dogru duzgun is bile bulamiyor. Yazik vallahi...

Neden boyleyiz bilmiyorum :(

Benim anladigim Turkiye'de zengin daha da zenginlesiyor ve "fakir" daha da "fakirlesiyor"...

Burada ulkenin % 75'i orta sinif geri kalan zenginlerden ulasiyor...

Kanada Feghouli, forvete Gabbiadini opsiyonlu kiralık başarılı bir ara dönem olur.

Maalesef oyleymis hocam.

Benim kuzende ogretmen oldu ama senelerdir dogru duzgun is bile bulamiyor. Yazik vallahi...

Neden boyleyiz bilmiyorum :(

Benim anladigim Turkiye'de zengin daha da zenginlesiyor ve "fakir" daha da "fakirlesiyor"...

Burada ulkenin % 75'i orta sinif geri kalan zenginlerden ulasiyor...
Afrika ülkelerine bakıyorum şükür diyorum ; Belçika, İsviçre, Amerika'ya bakıyorum neden böyleyiz diyorum. Aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık.

Özbek yönetimi var başımızda unutmayın ne patosu yazında çok yazıldı bu isim hem bonservisi yüksek hem bizimkiler alamaz

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

feghouliyi simdiden almak mümkün degil mi

sezon sonu zaten bedava olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt