Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar pato gelirse ilk ben söylerim.ona karşı ne büyük aşk beslediğimi bilen bilir.ördeğim benim:kiss:

Bugün ki antreman basına açıktı diye biliyorum taktiksel olan yarın ve cuma yani 2 gün var bencede oynayabilir tarık spastiğini 1 dakika bile görmek istemiyorum bu takımda ha hoca prensi semihi oynatıp orada denayer de oynayabilir tabi sezon bitene kadar geri dörtlüyü oturtamayız biz.. Hakan dı olcan dı carole dü semih di derken koptuk zaten

Bugün ki antreman basına açıktı diye biliyorum taktiksel olan yarın ve cuma yani 2 gün var bencede oynayabilir tarık spastiğini 1 dakika bile görmek istemiyorum bu takımda ha hoca prensi semihi oynatıp orada denayer de oynayabilir tabi sezon bitene kadar geri dörtlüyü oturtamayız biz.. Hakan dı olcan dı carole dü semih di derken koptuk zaten

Cuma İstanbula dönüş var. Antreman olmaz sanırım

Pato o ağır sakatlığı geçirmeseydi şuan Premier Lig'de üst seviye takımlarından birindeydi. Adı geçen isimler arasında en çok istediğim oyuncu. Ama maalesef L'Pool'a gidecek.

Nordsjaelland takımından Joshua yi istiyoruz. Sol-sağ açık oynuyor. Hayırlısı olsun. Askın ates kım bu josh

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son dakika bilgisi;

twitterdan alıntıdır!

''Nordsjaelland takımından Joshua yi istiyoruz. Sol-sağ açık oynuyor. Hayırlısı olsun.''

1873904_w1.jpg

damiao beleş oldugu için ihtimali var ama pato imkansız bence dursun istenen bonservisi duyunca uçaktan atar kendini

joshua deyincede aklım boksa gidiyor gelecegin mike tysonu anthony joshua aklıma geliyor :)

Piyasa değeri:
800 Bin €

Joshua:D

Yok ya bence o kadar saçma adamlar almazlar yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt