Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norveç futbolu da belçika olcak bence yakında çok acayip adamlar geliyo yavaş yavaş

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru söylüyorsun yabancı sınırı bahane olmamalıydı anlaşılan yönetim Burak ve Selçuk'a rest çekmekten korktu

ya renktaş zaten biz ünal aysalı ftyi kovdu diye intikam hırsından eleştirenlerden değiliz

bunca üst üste yanlıştan sonra zamanında başganım dediğimiz adamdan nefret eder olduk kusura bakmasın

üstelik kara brothersin sözleşmelerinini bitmesine daha 2 ve 3 yıllar varken uzatıldı

sırf sneijder-melo 4/5 kazanıyor biz de isterük diye oldu bu işler

Linnes'i cok iyi fiyata almisiz.

Yillik ucret te gayet iyi

Ulan ne gürledi be gök

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstediğiniz kadar sallayın Aysala maaşları bende eleştiriyorum yanlız son 4 sezondan gelen 3 şampiyonluğun en büyük mimarıdır kendisi Zarar ettirdiklerini yazıyorsunuzda birde KaR ları yazsanız.. Bu sene sadece CL ye gidemeyerek 25 m avroyu alamıyorsun sadece CL de bahsediyorum:) eleştirirken birazda boş yapmamak lazım..

Martin benitez ney lan öyle 1.63m . Mümkünse yakınından geçmesin klübün. 8-10m€ falan diyorlar zaten aman diyim max 2ye gelicekse alın.

Alexandre-Pato.jpg
Çağırırım gani deyi
Gel ağlatma beni deyi
Kimi görsem seni deyi
Yüzüne bakar ağlarım ​

Son düzenleme:
vallah Haldun üstüneli özledim adam gece yarisi birdenbire bir oyuncuyu alip pat kap a aciklama gelirdi. keita misal sabah uyandimda webaslan da görmüstüm resmen bizde diye. veya Kewell de öyledi :D

Şimdi gökmen beniteze 10m€ diyor.

Bu parayı zaten vermeyiz bence verirseler şu linnes işi ne kadar başarı ise bu yaptıkları o kadar rezil bir hamle olur.

5m€ bonservis parası verildi bu sezon.

Bence duruma göre 7m€ daha verilecek paramız var gibi duruyor.

7m€ iyi para biri kiralik hızlı bir kanat ile bonservisli forvet yada tam tersi olabilir.

Yada kanımca damiao gelicek 1 de kanat damiao bonservisi yok şak imza parası problem olabilir bir ihtimal.

Bekliycez hiç değilse yazdan daha güzel bir transfer dönemi geçiriyoruz.

Birde jpk hamit umut tarık semih sabri gitse efsane olurdu şu dönem drogba etkisi olmasada bağayı bi hava yakalardık Galatasaraylılar olarak

vallah Haldun üstüneli özledim adam gece yarisi birdenbire bir oyuncuyu alip pat kap a aciklama gelirdi. keita misal sabah uyandimda webaslan da görmüstüm resmen bizde diye. veya Kewell de öyledi :D
ben de elanoyu görmüştüm sabah webaslanda..guzeldi harbiden:o

7/24 spor TV'de bir adam var komik bildiğin , herkes linnes hücumcu diyordu bu adam şimdi Denizli defansif bir sağ bek seçerek oyunu sola kaydırma istediği belli oldu diyor . Ne insanlar var ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
İstediğiniz kadar sallayın Aysala maaşları bende eleştiriyorum yanlız son 4 sezondan gelen 3 şampiyonluğun en büyük mimarıdır kendisi Zarar ettirdiklerini yazıyorsunuzda birde KaR ları yazsanız.. Bu sene sadece CL ye gidemeyerek 25 m avroyu alamıyorsun sadece CL de bahsediyorum:) eleştirirken birazda boş yapmamak lazım..

haklısın da bu gelirler nerelere gitti klübün mali durumunda herhangi bir düzelme meydana geldi mi ? 4 sezon şampiyonlar ligi , tv gelirleri, store gelirleri, son 1.5 sezon hariç tribün gelirleri, sermaye artırımından elde edilen para vs

futbol takımına yatırım yapıldı desen telles bruma hariç para getiren topçu olmayacak gibi duruyor , kadrodakileri satılığa çıkartsak elimize ne geçer malum

yani demek istediğim bu kadar şahşahalı bir dönemin sonu başladığı dönemle aynı ekonomik durumla mı bitmeliydi , günlük başarılar çok güzeldi hepimiz coştuk ama yine başa dönmesek daha iyi olmaz mıydı

haklısın da bu gelirler nerelere gitti klübün mali durumunda herhangi bir düzelme meydana geldi mi ? 4 sezon şampiyonlar ligi , tv gelirleri, store gelirleri, son 1.5 sezon hariç tribün gelirleri, sermaye artırımından elde edilen para vs

futbol takımına yatırım yapıldı desen telles bruma hariç para getiren topçu olmayacak gibi duruyor , kadrodakileri satılığa çıkartsak elimize ne geçer malum

yani demek istediğim bu kadar şahşahalı bir dönemin sonu başladığı dönemle aynı ekonomik durumla mı bitmeliydi , günlük başarılar çok güzeldi hepimiz coştuk ama yine başa dönmesek daha iyi olmaz mıydı

O zaman aynı şeyleri Faruk süren için de yazabilirsin ? Tarihimizin en önemli başarıları gelmiş 100 m harcasan o kadar reklam yapamazsın o derece avrupaya açılmışsın marka olarak, 4 sene herkesi üst üste koymuşsun ee sonuç? 2 sene sonra maaşlarımızı bülent hakan filan ödüyordu futbolculara ? Neden kimse o zamanlardan bahsetmiyor hatta sayın Terim yine satıp gitmişti takımı ne kadar benzer dimi? Ama kazandırdıklarıyla herkesin gözünde EFSANE başkandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt