Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes habire gonulundeki forveti diyip resim paylaşıyor...

Hadi buda benden olsun..
SS+Lazio+v+AC+Cesena+Serie+A+o-IQwvEydbFl.jpg

Herkes rodallega ve Kweuke gibi hirbolari istiyor...
Seni tanıyan nadirlerdir buralarda...
Sirbsin tamam, bize zor gelirsin.. Yinede seninle bu buzlar erisin

Bu herif ligin anasına dalar ( maalesef bu sezon baya bi sakatti)

Yahu bizim yönetim böyle adamlarla ilgilemez.
Bize göre değil bu adamlar.

2 adama mı ihtiyacımız var bitti ingilereden italyadan yapılan transfer dönemleri

Alıcan kasımpaşadan rizeden eskişehirden yabancıları doldurucan
Mis gibi oynasınlar.

Baskı kaldıramazlar diye filan düşünme yani hamza kafasıyla bakınca oluyor.

Bilal rodriguez carole umut zabri

Remy diyoruz burda ya yada pato filan..

Bu yönetim herhangi bir star oyuncuyu alamaz çünkü çapları yetmez.

bu ve gelecek sezon ödeyecegimiz maaslar

15/16 --> 16/17:

Endogan ??? --> ???
Umut Gündogan ~45.5 bin € --> ~455 bin €
Kaan Baysal 75 bin € (fesih)
Eray Iscan ~243 bin € --> ~273 bin €
Lucas Ontivero 450 bin € --> 550 bin €
Emre Colak 455 bin € --> sözlesme sonu
Martin Linnes 475 bin € --> 950 bin €
Sinan Gümüs 550 bin € --> 600 bin €
Yekta Kurtulus 600 bin € (fesih bedeli)
Furkan Özcal 600 bin € (biz mi Kayseri mi ödüyor belli degil) --> 500 bin €
Jem Karacan 600 bin € --> 600 bin €/800 bin € (25 macta ilk 11 de olursa)
Lionel Carole 700 bin € --> 700 bin €
Bilal Kisa 730 bin € --> 730 bin €
Ryan Donk 750 bin € --> 1.5 milyon €
Jason Denayer ~790 bin € --> (???)
Koray Günter 800 bin € --> 900 bin €
Jose Rodriguez 800 bin € --> 800 bin €
Cenk Gönen 900 bin € --> 950 bin €
Yasin Öztekin 1.05 milyon € --> 1.1 milyon €
Hakan Balta 1.25 milyon € --> 1.25 milyon €
Tarik Camdal 1.284 milyon € --> 1.391 milyon € /1.491 milyon € (30 mac ilk 11 de olursa)
Blerim Dzemaili 1.3 milyon € --> 2.1 milyon €
Sabri Sarioglu ~1.55 milyon €/~1.64 milyon € (30 resmi macta forma giyerse, 23 mac olmus) --> sözlesme sonu
Semih Kaya 1.6 milyon € --> 1.7 milyon €
Olcan Adin 1.7 milyon € --> 1.8 milyon €
Umut Bulut 1.85 milyon € --> 1.85 milyon €
Chedjou 2.2 milyon € --> 2.2 milyon €
Hamit Altintop 2.75 milyon € --> sözlesme sonu
Selcuk Inan 2.8 milyon € --> 2.85 milyon €
Burak Yilmaz 2.8 milyon € --> 2.85 milyon €
Lukas Podolski 3 milyon € --> 3 milyon €
Wesley Sneijder 3.2 milyon € (+1.3 milyon € imza parasi) --> 3.2 milyon € (+1.3 milyon € imza parasi)
Fernando Muslera 3.3 milyon € --> 3.575 milyon €

Remy'e kimse hayır demez

BaZen ironi yaptığını düşünüyorum sonra bakıyorum 24 saat aynı ismi yazıyorsun sence bu takımın forveti kvoyke mi olmalı hakaten? Beğenmiyorum faydalı olmaz demiyorum kesinlikle olurda .. Bu takımın forveti kvoyke mi olsun yani? Neyi baz alıyoruz umutu burağı ? O zaman saymaya başlayalım muhammet eren rodeyega cenk şu haliyle ptt de oynayacan necati bile umuttan iyidir bana göre daha da varda şimdi aklıma gelmiyor.. Yani günümü kurtaralım 5 aylığına yoksa hakaten kvoyke gelsin bu sene şampiyon olalım seneye CL de de çatır çatır oynar diyebiliyomusun?

Yahu bizim yönetim böyle adamlarla ilgilemez.
Bize göre değil bu adamlar.

2 adama mı ihtiyacımız var bitti ingilereden italyadan yapılan transfer dönemleri

Alıcan kasımpaşadan rizeden eskişehirden yabancıları doldurucan
Mis gibi oynasınlar.

Baskı kaldıramazlar diye filan düşünme yani hamza kafasıyla bakınca oluyor.

Bilal rodriguez carole umut zabri

Remy diyoruz burda ya yada pato filan..

Bu yönetim herhangi bir star oyuncuyu alamaz çünkü çapları yetmez.

Djordevic in bizde oynaması için neler yapardım.. Bu adam mutlaka alınması gerek.

Klose sezon sonu kariyerine noktayı koyuyor.

Yeni bi forvet alacaklar. İnşallah iyi bi topçu alirlarda, Djordevic in zoruna gidip takımdan ayrılmak istesin.
Yaşı 28 tamam pek genç değil ama bunun oyun stili için yasin önemi yok. Tam bi pivot santrafor.
Cardozo ve Elmanderin karışımı aslında.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

BaZen ironi yaptığını düşünüyorum sonra bakıyorum 24 saat aynı ismi yazıyorsun sence bu takımın forveti kvoyke mi olmalı hakaten? Beğenmiyorum faydalı olmaz demiyorum kesinlikle olurda .. Bu takımın forveti kvoyke mi olsun yani? Neyi baz alıyoruz umutu burağı ? O zaman saymaya başlayalım muhammet eren rodeyega cenk şu haliyle ptt de oynayacan necati bile umuttan iyidir bana göre daha da varda şimdi aklıma gelmiyor.. Yani günümü kurtaralım 5 aylığına yoksa hakaten kvoyke gelsin bu sene şampiyon olalım seneye CL de de çatır çatır oynar diyebiliyomusun?

Olay tamamen bakış açısı

Kuveyke yabancı lig çıkışlı olsaydı bu istatistikleri yapsaydı herkes gelsin derdi.Rizede oynayınca çöp muamelesi görüyor

Pato,Remy gibi isimlerin gelmeyeceği açık en azından faydalı olacak bütçeye uygun bir isim

Djordevic in bizde oynaması için neler yapardım.. Bu adam mutlaka alınması gerek.

Klose sezon sonu kariyerine noktayı koyuyor.

Yeni bi forvet alacaklar. İnşallah iyi bi topçu alirlarda, Djordevic in zoruna gidip takımdan ayrılmak istesin.
Yaşı 28 tamam pek genç değil ama bunun oyun stili için yasin önemi yok. Tam bi pivot santrafor.
Cardozo ve Elmanderin karışımı aslında.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gerek yok aslında

Kavruk oğlan gelsin rizedeki birde viscayı alalım
senijderin yerine batalla alırız 1 dal

Kaleyede cenki koydunmu bursa bile şampiyon oldu yani biz neden olamayalım

Evlatlarımız çıkar oynar onlar oynamazsa donk var devşirme milli takıma bile gidebilirim demiş
Kavruk var fişek gibi adam

Rizede oynuyor her sezon 10 15 gol atmış
Zafer Biryol gibi...
Adamları yeni evlat olarak klübe üye yapalım 1 ferraride onlar alsın nooolmuş yani

Yeter çok bile

Drogbanın oynadığı mevkide kavrukla çıkarız olur biter.

İtalyadanda kondisyoner getirirz Türk asıllı şişirir medyamız şampiyon oluruz en büyük oluruz.

Forumda trollük yaparız bizde remy gelsin pato gelsin ne biliyim

Zaten para harcamadık ille kanat alınacak alın bari valencia'yı manchesterden

verin 8.9m€ bi para

Denizli alıyor yıllık 4.5m$ ama tabi zor.
Vizyonun bedeli yok antalya başkanı bile bizimkilerden büyük düşünüyor takdir edilecek adam.

Olay tamamen bakış açısı

Kuveyke yabancı lig çıkışlı olsaydı bu istatistikleri yapsaydı herkes gelsin derdi.Rizede oynayınca çöp muamelesi görüyor

Pato,Remy gibi isimlerin gelmeyeceği açık en azından faydalı olacak bütçeye uygun bir isim

Ben çöp demiyorum da sneijderin vs önüne yakıştıramıyorum açıkcası .. Hız sürat yok izlediğim kadarıyla yani sırtı dönük oynayan pivot bir adam yanına hızlı saviola tarzı adam lazım .. Sence sistemimiz bumu? İki tane roket gibi kanatların olur devamlı orta açarsın buda çıkıp çıkıp vurur ee oda yok! ee sen o istatislikleri bizde yapacağına nasıl garanti veriyorsun.. Bence çok güveniyorsun bu adama bırak kalsın rizede oda mutlu rize şehride.. Doumbia da gelmiyecek o konuda haklısın ama Galatasarayın forveti de kvoyke olmasın bi zahmet..

Herkes habire gonulundeki forveti diyip resim paylaşıyor...

Hadi buda benden olsun..
SS+Lazio+v+AC+Cesena+Serie+A+o-IQwvEydbFl.jpg

Herkes rodallega ve Kweuke gibi hirbolari istiyor...
Seni tanıyan nadirlerdir buralarda...
Sirbsin tamam, bize zor gelirsin.. Yinede seninle bu buzlar erisin

Bu herif ligin anasına dalar ( maalesef bu sezon baya bi sakatti)

lazyo adamini satarmi bize

Ben çöp demiyorum da sneijderin vs önüne yakıştıramıyorum açıkcası .. Hız sürat yok izlediğim kadarıyla yani sırtı dönük oynayan pivot bir adam yanına hızlı saviola tarzı adam lazım .. Sence sistemimiz bumu? İki tane roket gibi kanatların olur devamlı orta açarsın buda çıkıp çıkıp vurur ee oda yok! ee sen o istatislikleri bizde yapacağına nasıl garanti veriyorsun.. Bence çok güveniyorsun bu adama bırak kalsın rizede oda mutlu rize şehride.. Doumbia da gelmiyecek o konuda haklısın ama Galatasarayın forveti de kvoyke olmasın bi zahmet..

Hız,sürat olmasın Fernandao'da yok ama adam hem ligde hem Uefada verdiği katkılar ortada.Aynı şekilde bu tarz yorumlar okuyorduk.Bize uymaz vs..

Kuveyke topu ilerde tutup alan açsa yeterli.Fizik kuvvetide var şutu fena sayılmaz her sene 12-13 gol ortamasıyla oynuyor ve bunu Rize gibi bir takımda yapıyor.Menajeri açıklama yaptı EPL den takımlar istiyor diye.Bu kadar boş bir adam olsa isterler miydi ? Muamma

Bence ön yargıyla bakıyorsun olaya

Hız,sürat olmasın Fernandao'da yok ama adam hem ligde hem Uefada verdiği katkılar ortada.Aynı şekilde bu tarz yorumlar okuyorduk.Bize uymaz vs..

Kuveyke topu ilerde tutup alan açsa yeterli.Fizik kuvvetide var şutu fena sayılmaz her sene 12-13 gol ortamasıyla oynuyor ve bunu Rize gibi bir takımda yapıyor.Menajeri açıklama yaptı EPL den takımlar istiyor diye.Bu kadar boş bir adam olsa isterler miydi ? Muamma

Bence ön yargıyla bakıyorsun olaya

Ön yargılı değilim neden olayım ben ereni de çok beğeniyorum mesela ama bizim birinci forvetimiz bunlar olmamalı diyorum .. Neyse sen gelmesi için bende gelmemesi için duacısı olucaz .. Ben sadece ironi mi yapıyorsun yoksa hakaten bu kadar hayranımısın bu adamın onu merak ediyordum ..

Ön yargılı değilim neden olayım ben ereni de çok beğeniyorum mesela ama bizim birinci forvetimiz bunlar olmamalı diyorum .. Neyse sen gelmesi için bende gelmemesi için duacısı olucaz .. Ben sadece ironi mi yapıyorsun yoksa hakaten bu kadar hayranımısın bu adamın onu merak ediyordum ..

Hayranı değilim tabi ki

Daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum

Bu Damiao'yu izleyen var mı ya? Hani böyle sırf istatistikten topçu bakılmaz da 8-10 gol ortalaması olan adama fazla değer veriliyor sanki.

Joshua neymiş yav Pione Sisto'nun 8.5 milyona serbest kalma maddesi var 5 milyon+bonus yap kabul ederler.Git onu al kanat gibi kanat

Bu klupte 45 tane oyuncuyla sözleşme yapan da aysaldi
Hele mancini dönemi adam hala transfer istiyordu allah tan gönderdiler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vallah Haldun üstüneli özledim adam gece yarisi birdenbire bir oyuncuyu alip pat kap a aciklama gelirdi. keita misal sabah uyandimda webaslan da görmüstüm resmen bizde diye. veya Kewell de öyledi :D

O zamanlar kap yoktu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oo olur mu bu çok üstüne gittin aslında senin yazdıkların saçmalıkkk
::bu mesaj ironi içermemektedir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haller+Benitez gelsin, fazlada masraf yapmadan şu uefa kupasını alalım bu sene bitsin zaten ligide bu sene çok kasmaya gerek 3. olsak yeter.

Şı kweuke diyenlerin ağzına vurasım geliyo başka adammı kalmadı dünyada kesin buraya gelse bocalar o adam.ayrıca ben forvete de sağlam bir adam bekliyorum remy geçiyo gönlümden patoyu kiralayıp castilloyu alsak süper olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt