Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar forum olarak forvet ve kanat forvet için belli isimler üzerinde mutabık olup o isimler üzerinden TT ler yapalım yönetimi bu isimler etrafında yoğunlaştıralım belki faydamız olur bu şekilde herkes bir oyuncu ismi belirtiyo bi faydası yok bence benim adaylarım forvet için MİLİK kanat forvet için ZİVKOVİÇ

milik'i bilemem ama zivkoviç'e paramız yetmez hem o da buraya gelmek istemez.

Sertaç kaynak cuma günü damiao istanbulda demisti bakalim gelecekmi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic'mi duyum yok beyler. Biraz hareketlensin buralar
bizim işbecer arjantinde tango yapmaya gitmiş martin benitezi alacak.gidipte castillo gibia adam almazlarsa kanat almanın mantığı nedir benitez sağlam ayaklı olabilir ama ezerler burda o çocuğu

Martin benitez'i tanimam etmem ama transfermarkt'a göre "false nine" mevkisinde oynuyor, forvet arkasi.

damiao gelirse onunla birlikte iyi bir ikili olabilir belki. en azindan golcülügü ön planda olan adama ihtiyacimiz var.

DAMIAO (forvet) + BENITEZ ( kanat) olsa ne dersiniz ?? merak ettim.

MUSLERA

LINNES - CHEDJOU - DENAYER - CAROLE

DONK - SELCUK

BENITEZ - SNEIJDER - POLDI

DAMIAO

al sana tas gibi bir 11​

Benitez hücum hattında her mevkide oynayabiliyor. Ama ideal bölgesi kanatlar. Neden forvet deniliyor analayamadım şahsen...

benitez ne tarz bir oyuncu iş yapar mı yardırabiliyomu çalım önemli bizim için çünkü adam eksilten iyi orta yapan adamımız yok carillo castillo şart ya bunu anlasa yönetim keşke

Martin Benitez 10 milyon deniliyo eğer oysa Arjantinde bu yüzden vakit kaybediliyosa söverim wonderkid Bruma dedik adam 2 sene oynamadan gitti

Gomez sezon sonu kaliyorum derse besiktas sembolik olarak fiorentinaya sadece 1000€ ödeyip 2 yıllık sözleşme imzayalacakmis

Benitez forvet diye alınıyorsa yandık yandık 1.73 adam nasıl hava topu alıcak buraktan farksız hatta daha rezil olur ön taraf burağı bile aratır forvete haa damiao ve benitez gelcekse benitez kanat oynar o zaman tamam

Bizim gsc twitter yazmış...

Gökmen Özdemir: "Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer transfer görüşmeleri için bu sabah Arjantinin başkenti Buenos Aires'e gitti"

Gomez sezon sonu kaliyorum derse besiktas sembolik olarak fiorentinaya sadece 1000€ ödeyip 2 yıllık sözleşme imzayalacakmis

ben bu kadar saçma bir durum görmedim adamlar bedava niye oyuncu veriyo semboliğinize başlarım sizin Fiorentina tam keko çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt