- 3 Haziran 2015
- 57.960
- 67.229
- 4.143
Var ya renkdasim. Martin benitez bitmek üzere.
Güzel haber renkdas. Hayirli olur insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var ya renkdasim. Martin benitez bitmek üzere.
Arkadaşlar forum olarak forvet ve kanat forvet için belli isimler üzerinde mutabık olup o isimler üzerinden TT ler yapalım yönetimi bu isimler etrafında yoğunlaştıralım belki faydamız olur bu şekilde herkes bir oyuncu ismi belirtiyo bi faydası yok bence benim adaylarım forvet için MİLİK kanat forvet için ZİVKOVİÇ
look away i am dead:hang:
bizim işbecer arjantinde tango yapmaya gitmiş martin benitezi alacak.gidipte castillo gibia adam almazlarsa kanat almanın mantığı nedir benitez sağlam ayaklı olabilir ama ezerler burda o çocuğuHic'mi duyum yok beyler. Biraz hareketlensin buralar
Olur deriz bunada şükür yoksa bunları bile aratacak oyuncular alabilir bu yönetimDAMIAO (forvet) + BENITEZ ( kanat) olsa ne dersiniz ?? merak ettim.
Olur deriz bunada şükür yoksa bunları bile aratacak oyuncular alabilir bu yönetim![]()
(Devamı)Benitez hücum hattında her mevkide oynayabiliyor. Ama ideal bölgesi kanatlar. Neden forvet deniliyor analayamadım şahsen...
MUSLERA
LINNES - CHEDJOU - DENAYER - CAROLE
DONK - SELCUK
BENITEZ - SNEIJDER - POLDI
DAMIAO
al sana tas gibi bir 11
Gomez sezon sonu kaliyorum derse besiktas sembolik olarak fiorentinaya sadece 1000€ ödeyip 2 yıllık sözleşme imzayalacakmis
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bu kadar saçma bir durum görmedim adamlar bedava niye oyuncu veriyo semboliğinize başlarım sizin Fiorentina tam keko çıktıGomez sezon sonu kaliyorum derse besiktas sembolik olarak fiorentinaya sadece 1000€ ödeyip 2 yıllık sözleşme imzayalacakmis
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi