Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen hem topu tasiycak hem bitirecek.

3 yildir top suremeyen, pas veremeyen, sirti donuk top alamayan beceriksiz forvet seyrede seyrede bu ozlem daha da artti.

Ben olsaydim Remy icin londraya kamp kurardim 1 ay boyunca. Devre arasi oldugu dusunulurse en uygunu, bizim icin en dogrusu bana da Remy geliyor.

Remy , Carrillo , Milik, Pato bunlar bizim pek sayın yöneticilerin komisyon yiyemeyeği transferler oldukları için zor başka bi açıklaması yok yani.
Bora Evgar Aziz Ozbek

MILIK > GALATASARAY'a

"Devre arasında mutlaka forvete takviye yapmaya niyetli görünen Galatasaray, Ajax forması giyen Arkadiusz Milik için eski Galatasaraylı Roman Kosecki devreye girdi. " (TAKVIM)

Keske gelse cünkü MILIK > Damiao
Ama Ajax kolay birakacagini zanetmiyorum, bildigim kadariyla takimin tek forvetti.

Milik 5 para etmez.

Remy , Carrillo , Milik, Pato bunlar bizim pek sayın yöneticilerin komisyon yiyemeyeği transferler oldukları için zor başka bi açıklaması yok yani.
@Bora Evgar @Aziz Ozbek
bunlardan ikisini alsa olay bitti tek sözüm olmaz özbeke ama gidipte kinder sürpriz gibi martin benitez i alıcaklar vitaminsizler bu ligde iş yapamıyo fizik önemli.

Yonetim yıllık ucreti dusuk adamlar almak istiyor tek sorun bu yani max 2.5 mln euro teklif ediyo 25 maç sonrası da maç başı veriyor damiao carillo vs gibi adamlar bu paraya yanaşmıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Necati isbilen benitezi övdüğüne gore hayırlı olun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Misal carillo 3.5 tan 4 yıllık anlasma yaparsa kulubune de 2 oderse carıllo nun maaliyeti 16 mln euro 4 yıllık planlamada yıllık ucreti 1.5 mln euro olan baska fıtbolcuya 4 mln euro bonservis verelim maaliyeti 10 mln euroya dusurelim mantıgı daha agır basıyor donk ve linneste oldugu gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benitex +Dayıoğlu ile kapatiriz transferi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü dediğin için demiyorum kararsız gördüm seni

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet videolardan bakarsa kumaşı iyi gerçekten sadece şu an takımda adam geçen futbolcu yok o yüzden carillo diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt