Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli: Gerçekleşmeyen transferlerden 2 tanesi birinci tercihim, 1 tanesi de ikinci tercihimdi.

Mustafa Denizli: 20'li yaş grubunda görüştüğümüz ve alamadığımız isim Fransa'daydı. Şartları zorladığımız 18 yaşlarındaki ise Danimarka'da.

Mustafa Denizli: Ancak mutlaka 18 yaş grubundan bir isimle anlaşmak istiyoruz.
18 yaşında oyuncu istiyorsun da takımı 18 yaşındaki oyuncu mu kurtaracakmış ? Bruma örneğinde gördük. Bizim ligde oyuncu gelişmiyor. Bize olmuş oyuncu lazım.

simdiye kadar yapilan iki transfer de mevki olarak isabetli lakin denizli'nin 18-20 yasindaki oyunculara bukadar takmasina anlam veremedim.

önemli olan 30 yasin altinda olan ve tahminen en az 3 sene götürebilecek, ilk 11'de oynayabilecek isimler olmali.

andre carrillo, seydou doumbia, loic remy bu baglamda yerinde isimler olur.

takimi krese cevirip yerlilerin bi tarafini iyice sisirmek dogru degil.

25 yaş üstü çok verimli ama tanınmamış ucuz oyuncuyu getirebilecek bi scout ekibin yok

denizli,hamza adlı rezillikten sonra ilaç gibi geldi en azından konuşmalarından.

büyük ihtimalle kanat ve orta saha genç alacaklar. En sona da olursa forvet , olmazsa da kapatırlar. Neyse artık , Burak ve Umut'u seviyoruz. İzlemeye devam.

Hamzaoğlu nu savunan varmı hala

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklediğimiz forvet transferi yine gerçekleşmeyecek anlaşılan bunlar ilk 11 e değil yedek klübesine adam arıyorlar

Forvet transferi öncelik değil gibi geldi bana

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli ile çok önceden anlaşıldığı aşikar dersine çalışmış gelmiş
Linnesi sordularmi kaçıncı tercihi diye

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaleye De Gea'dan aşağısı kurtarmaz onları. Forvete de mobil birisi lazım Aguero veya Griezmann gibi. Zaten bu iki transferi 15 gün içinde yaparlarsa transfer şovu yapmış olurlar. Seneye de transfer yapmak için bahaneleri kalmaz.
Kaleye Handanovic 20 25 milyona
Forvete de Agüero veya Lewa 70 m civarı
Sağada Hulk veya Yarmolenko 20 m civarı

Bale ve Benzemayı da 150 ye çıkarırsa kar bile eder üstüne adam bile alırlar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25 yaş üstü çok verimli ama tanınmamış ucuz oyuncuyu getirebilecek bi scout ekibin yok

Tanınmamış olmasına gerek yok bence. Elmander gibi mesela. Darida dedik burada yazın. Çok cüzi rakama Hertha'ya gitti. 25 yaşında mükemmel ortasaha. Bunun için büyük scout olmaya gerek yok. Çek maçını, Bundesliga'da 3-5 maçını izle anlarsın zaten.

18 yaşındaki bir oyuncuyla daha gorusuyoruz dedi, tarayın bu yaştaki hücum oyuncularını :)

250

Arastirmalara hemen basliyorum hocam

Forvet Damiao bence yarın açıklanır

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simdiye kadar yapilan iki transfer de mevki olarak isabetli lakin denizli'nin 18-20 yasindaki oyunculara bukadar takmasina anlam veremedim.

önemli olan 30 yasin altinda olan ve tahminen en az 3 sene götürebilecek, ilk 11'de oynayabilecek isimler olmali.

andre carrillo, seydou doumbia, loic remy bu baglamda yerinde isimler olur.

takimi krese cevirip yerlilerin bi tarafini iyice sisirmek dogru degil.

busene ister istemez gözden çıkarılmış olabilir yönetim ve hoca gözünde. açıklayamasalarda sonraki sezona yatırım yapıyor olabilirler. aslında belkide doğrusu bu tamam inanıyoruz hertürlü mucizeyi daha evvel gerçekleştirdik ama 10 puan farkta az değil.

Takımı 18-22 yaşlılarla kreşe çevirmek demişsiniz de Donk ve Linnes 25 yaşında 3 adam daha alırsın en fazla yani 18 yaşında oyuncun bile yok ne kreşi bu?

Bir şeyi kabul etmemiz gerekiyo,sezon başı kadro öyle rezil kurulduki,ara trasferde bu iş çözülmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt