Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha alınma ihtimali pivot santrafordan daha yuksek gibi

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanınmamış olmasına gerek yok bence. Elmander gibi mesela. Darida dedik burada yazın. Çok cüzi rakama Hertha'ya gitti. 25 yaşında mükemmel ortasaha. Bunun için büyük scout olmaya gerek yok. Çek maçını, Bundesliga'da 3-5 maçını izle anlarsın zaten.

İşte o tarz isimler cok piyasası olmayan

hamza sezon başı veto etmeseydi bazı isimleri şimdi denizli 3-4 genç alternatif alır bizde yolumuza bakardık

Şu devre arasındaki kısıtlı zamanda bile, ilgilenilen &
& ismi geçen oyuncular taraftarı memnun ediyor.Bu takımın en az 4 transfere ihtiyacı varken, yaz döneminde 3 ay boyunca birilerinin kaprisi,kibri, cehaleti, vizyonsuzlugu sebebiyle, bu 4 transfer gerçekleştirilmedi.
Hamza, Galatasaray'ın içine s.ctı içine, milyonlarca zarara uğrattı. Denizli sezon başı olaydı, şimdiye iyi kadro kurmuş olurduk. ABV hamza ,ne diyeyim ki!

Valla Denizli'nin güzel açıklamaları var ama ben güzel olmayan açıklamalarına takılı kaldım.

Mustafa Denizli: Çalışmalar içinde bahsettiğin grup da (forvet) var. Ama önceliği alternatifsiz bölgelere verdik

Bu açıklamalardan sonra forvete Burak'ı yedekleyecek bir adam alırsak alırız anlamı ve diğer alternatifsiz bölgelere de alternatif olacak transferler yapılacak gibi. Takımın zaten %90'ı alternatif oyuncu be ihtiyar neyin kafasındasın ?

a class bir forvet beklerken forvet almayacak olmamız. BEN ÖLDÜM BEN BİTTİM YA
O bölgeye transfer yapmak için Burak denen Allahın belasının ayağının kopmasını mı temenni edecez napacaz ya ? 2 hafta sonra tekrar sakatlansa gene Umut'a mı el açacaz ya.
Bırak git hoca sene sonu defolup gidersin sende inşallah.

Forvet işi zor beyler kendinizi kandırmayın iyi oyuncuları kulüpleri vermez verseler bile istedikleri paraları biz veremeyiz. Sırf alalım diye de oyuncu alınmasına karşıyım.

Alamadigimiz isimler danimarka'dan emre mor ve fransa'dan Martin braitwhait bence

Kaldık yine umut ile burak efendiye

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de savunmuyorlar mı deli oluyorum , gol kaçırdıklarında da o savunanlar bunlara ilk küfür ediyor. Ya alsalar da baksanıza 21 yaş falan diyor, hadi kanat vs. genç olur da bir forvet eğer Neymar değilse , asla 22'sinde 30 yaşındaki Burak'ı kesemez.

Ulan denizli sende çetenin esiri oldun gelmişsin 155 yaşına sen bari yapma be.

fransadaki ben yedder,danimarkadaki emre mor

bu haftasonu ibrahim öztürkle beraber depara kalkan bynin kendini zorlaması sonucunda arka adelesini tutarak sekmesini umacağız o zaman

muslera
linnes chedjou denayer telles
melo selcuk
x sneijder podolski
x

yapacagimiz telles ve meloyu son gün göndermemek olmaliydi. linnes+kanat+forvet alsaydik is bitmisti iste suan liderdik emin olun.
​

Denizli geldiğinde devre arasında yaşlı ve içi gecmiş oyuncularla dolduracak diye korkmuştum neyseki öle düşünmüyo geleceği düşünüyor bu güzel

Forved yoksa twitterdan gömer atarım dursunu burağı denizliyi umutu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt