Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli: "18 yaşında bir arkadaşımız daha var, onunla da ilgileniyoruz. Yaşına rağmen taraftarı heyecanlandıracak bir oyuncu."

Şimdi burada hem 18 yaşında ona rağmeeen taraftarı heyecanlandıracak oyuncunun bonservisi yüksek olur. Yani bu tanıma uyacak adamı 3.4 milyona alamazsın.
alınacak oyuncuların kalitesinde ciddi şüphelerim olsada bir kaç tane kanat oyuncusu düşünülmesi sevindirici..

Demekki Ben yedder i istedigimize göre süper işler peşindeyiz benim bildiğim kırma bir oyuncu @Hakan Delikanlı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli'nin açıklamalarını okudum da adam çok net konuşmuş.Yanlız 3 kişi ile anlaştık dedi.Linnes,Donk tamam da üçüncü isim kim.?

18-19 yaşında taraftarı heyecanlandıracak futbolcu Zivkovic'tir.

18ce87a84aeb22450bf90c8053ffd2fa.jpg

Kap heralde sadece bize kapali.Millet paso bildirim yapiyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedder pahalı gelir şuan, alamayız, 3-4 milyon euro ile bitmez o iş.

BJK ve FB ile puan farkı 18, 19 yaşındaki çocuklar mi kapatacaz? Bu kulübe 2011den sonra gelen oyunculardan en çok katkı sağlayan oyuncular hepsi tanınmış oyunculardi.

Benitez Morla ugrasmak yerine 1 tane kaliteli forvet ve kanat alınsın transfer yapmayalim

Açık konuşalim: bu kulüp ve lig yetenekler için kötü yer. Yetenek ancak oturmuş takıma alınır ve sezon ortasında - şampiyonluk için yarışırken - alınmaz. O oyuncuya çok büyük baskıya sokmuş oluruz

Enes unal kotu transfer
Ulan yonetim sakamisin ya

~tap

De Marke ‏@demarkesports
Sporting Lizbon başkanı Carvalho, kanat oyuncusu Andre Carillo ile yeni sözleşme imzalamayacaklarını açıkladı.

Hayırlı olsun diyebiliriz herhalde artık

De Marke ‏@demarkesports
Sporting Lizbon başkanı Carvalho, kanat oyuncusu Andre Carillo ile yeni sözleşme imzalamayacaklarını açıkladı.

Hayırlı olsun diyebiliriz herhalde artık

Aylardır belli olan bir durum zaten adam o yüzden kadro dışı kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt