Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ben yerden nasıl gerçekten iyi mi izlemedim hiç

Futbolda bazı dönemler vardır ki , bazı mevkilere sağlam tecrübeli birilerini koyman gerekiyor. Şuan tamda o dönemdeyiz. Özellikle Forvet , Stoper , Kaleci ve Orta saha. Kale, Defans ve Orta Sahayı çok şükür muslera ,denayer ve donk yaşlı olmamalarına rağmen kapattı ama forvete bu saatten sonra genç alınmasın abi. Getirin 27+ sağlam bir golcüyü tamamdır. Bu taraftarın genç oyuncuya sabrı zaten yok hele bide bu mevki forvet olursa işler iyicene sarpasarar

az önce konusunu açtığım Spalvis tam aradığımız isim. 1.90 boy, Güçlü, 21 yaşında, Piyasası pek yok..

aslında denizli seviyemizdeki yerli oyuncular rakiplerimizin kadrosunda bulunuyor dedi

sene sonu kontratı bitecek olan gökhan caner mehmet topal gelirse şaşırmayabiliriz

Bu ben yerden nasıl gerçekten iyi mi izlemedim hiç
8d7530e8c86f6d20950fdd02d3b761d3.gif
51a778f20ca15ab9a2b177e1b315b028.gif
523ab1f8981ad1de5ac3aa78cf929426.gif
ParallelAmazingAstarte.gif

aslında denizli seviyemizdeki yerli oyuncular rakiplerimizin kadrosunda bulunuyor dedi

sene sonu kontratı bitecek olan gökhan caner mehmet topal gelirse şaşırmayabiliriz

----------------Muslera--------------------
Linnes----Ched------Denayer-----Caner
-----------------Topal---------------------
-----------Donk----Selçuk----------------
Podolski-------Enes--------------Sneijder

:hat:

Matrin Linnes,Martin Braithwaite ve Martin Benitez'den sonra sırada Martin Harnik,Martin Caceres ve Martin Demichelis var.

maşAllah bütün Martinler bize gelecek.

Ben Yedder = Aguero

Sofiane Boufal = Eden Hazard

geleceği görür gibiyim . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt