Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu 18 lik topçu vitessedeki milot rashica olabilir mi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Yedder harbi iyi bir adam ama tek forvet oynayabilirmi Türkiye liginde o boyla muamma :D

aslında Adebayorla ikisini salıcan yanyana ileri :D toz duman ederler ortalığı valla :D

umut_bulut_sev.jpg

200801241044.jpg

Bu martin benitezi hoca çok istiyomuş kimdir necidir bu adam analizi falan var mı bi yerde?

Boufal yazanlar var saka gibi,Arsenal degiliz biz beyler :D

En az 15 milyon'dan baslar boufal

haftasonuna kadar bitecek isim benitez olamaz.8 milyon avro falan diyolar.muhabbeti boşa yapılyo. geçiniz..

180'in aşağısında forvet iş yapmaz Türkiye'de. Anca çok yetenekli olacak öyle ki öyle adam bize gelmez yada parasının altından kalkamayız.

Ben Yedder ve Sisto transferleri olmamis, Denizli bu ikisini cok istemis ama kulupleri iyi fiyat cekmisler.

Sisto icin sozde 7 milyon euro gibi rakam gecmis , Ben Yedder icin de 10 milyon euro . Bu iki transferin olma olasiligi yok kadar az ama keske olsa diyorum. :icon_twisted:

:cay:

*
tacsiz-kral.png
*

Ben Yedder ve Sisto transferleri olmamis, Denizli bu ikisini cok istemis ama kulupleri iyi fiyat cekmisler.

Sisto icin sozde 7 milyon euro gibi rakam gecmis , Ben Yedder icin de 10 milyon euro . Bu iki transferin olma olasiligi yok kadar az ama keske olsa diyorum. :icon_twisted:

*
tacsiz-kral.png
*
emre mor abi o sisto değil

*
tacsiz-kral.png
*

Olsun en azindan dogru adamlar pesinde kosuluyor. Bu beni rahatlatti acikcasi. Donk falan kweuke falan gerdiydi beni cok.

Pistoooooooooooooooooooooo

@Gozdelinho_

İsmi geçen yabancılardan sol ön olanları bi çıkarın bakiim hele
1f917.png
forvetten önce bunu bitirecekler
Ya ismi geçmediyse hahahahhaa tamam kızmayın yaa
1f648.png
1f601.png
1f602.png

Uçuyo uçuyo
1f648.png
1f601.png

Ayyyyyy ben bi dışarı çıkıyorum

gozdelinho dün demişti bunları.uçan kanat kim acaba
:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt