Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlıspor, Nordsjaelland forması giyen Joshua John ile ilgileniyor.

Sabah bunun burada bizle ismi geçmemiş miydi. Harbi komedi ya, genç diye diye nelere düşmüşüz.Denizli, 20 yaşında adamlar alacağım takıntısı yüzünden , umarım Anadolu topçuları almaz.

Son düzenleme:
İyi futbolcu alalım...

Hangi akla hizmet bu adamı kiraladılar hiç anlamıyorum. Şimdi de çıkmış genç futbolculara yöneldik diyorlar o zaman Telles'le Bruma niye kiralandı.

Satın alma opsiyonları yüksek olduğu için , en ufak kötü performansta elimizde patladı o kadar para verdik diyen taraftar yüzünden.

İyi futbolcu alalım...

Hangi akla hizmet bu adamı kiraladılar hiç anlamıyorum. Şimdi de çıkmış genç futbolculara yöneldik diyorlar o zaman Telles'le Bruma niye kiralandı.

Telles ve Bruma'ya şuan ihtiyacımız var, özellikle Telles'e. Müthiş bir sol bek hattı kurmuştuk (Telles - Carole). Carole alternatifsiz kaldı ve sakatlanınca kötü sonuçlar almaya başladık.

İyi futbolcu alalım...

Hamzo topcu evlatlarina para yedirmek icin yollatti.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni transfer Martin Linnes, kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı.

Antrenmanın ilk bölümüne katılan Ryan Donk ve Hamit Altıntop, daha sonra kondisyoner eşliğinde dayanıklılığa yönelik kademeli bir koşu çalışması gerçekleştirdi.

Galatasaray Futbol Takımı, Regnum Carya Hotel Golf & Spa Resort’taki son antrenmanını yarın sabah gerçekleştirecek.

yabancı sınırı genişlemiş sen kalk brumayı ve tellesi kirala :) yahu kaç aydır düşünüyorum böyle bir mallık nasıl yapılır hala bir anlam veremiyorum :) hayır mantıklı bir tane açıklaması varmıdır acaba.

CYtAyx_WwAAq2uT.jpg

yabancı sınırı genişlemiş sen kalk brumayı ve tellesi kirala :) yahu kaç aydır düşünüyorum böyle bir mallık nasıl yapılır hala bir anlam veremiyorum :) hayır mantıklı bir tane açıklaması varmıdır acaba.

Kardeşim başındaki adam hocamıydıki?

Rezil herif yahu antrenör bozuntusu bir adamdı.
Adam Atletico De Madrid maçına bilal kısa ile çıktı.

ABV hamza

Osmanlıspor, Nordsjaelland forması giyen Joshua John ile ilgileniyor.

Sabah bunun burada bizle ismi geçmemiş miydi. Harbi komedi ya, genç diye diye nelere düşmüşüz.Denizli, 20 yaşında adamlar alacağım takıntısı yüzünden , umarım Anadolu topçuları almaz.

Kardeş bu adam 27 yaşında 20 değil menajer önerisi zaten,eleştirmek için eleştirmeyin lütfen

Bu Gözde'de iyice sapık çıktı. Durmadan Jiru resimleri paylaşıyor

Bence bu Gözde'ye bundan sonra itibar etmeyelim...

Medjani falan diyordu ama Denizli kesip attı o ihtimali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt