Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hanz Hanzooglu :Bu sezon için doğru bir kadro kurduk. Benim hedefim 3-4 sene sonrası içindi Şampiyonlar Ligi'nde. Yoksa ben Bruma ve Telles'in kiralık gitmesine izin vermezdim. Onların dışarıda oynamasını, burada Carole'un ve diğer oyuncuların oynamasını sağlayarak önümüzdeki yılları düşündük.

you-sir-are-an-idiot.jpg

Ozenmemek elde degil:

Haziran 2013:
Mısır'ın gelecek vaad eden futbolcularından Muhammed El Nenny 640 bin euroya Basel'e transfer oldu.

Ocak 2016:
Muhammed El Nenny, 9.8 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'e transfer oldu.

ben yedder denen elemanın boyu ufakmış 1.70 nasıldır iş yapar mı
1.88 lik Burak'in kafa golu yok arti top indiremiyor Podolski ise 1.80 lik boyuyla Buraktan daha fazla hava topu indiriyor Ben yedderin 1.70 olmasi bizim icin pek onemi yok her turlu Burak ve Umuttan iyidir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozenmemek elde degil:

Haziran 2013:
Mısır'ın gelecek vaad eden futbolcularından Muhammed El Nenny 640 bin euroya Basel'e transfer oldu.

Ocak 2016:
Muhammed El Nenny, 9.8 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'e transfer oldu.

Millet ülke ayırmaksızın scoutluk yapıyor biz daha dibimizdeki iyi oyuncuları bulamıyoruz...

Düşünsenize Hamza hala takımın başında olsaydı nasıl bir transfer süreci yaşardık.Transfer listesi şöyle olurdu büyük ihtimal;Serdar Aziz,Güray Vural,Merter Yüce,Selim Ay,Bruno Mezenga,Douglao vs.

Allah bizi korumuş da kurtulmuşuz bu Denge fetişistinden.

Şu an bjk maçına bakıyorum da Gomez'inde kazmalığı tutunca Burak'tan farksız oluyor gerçekten de. Eğer biz iyi yabancı transferler yaparsak sanırım uzun yıllar sonra fb ve biz neredeyse hepsi yabancı olan futbolcularla maçlara çıkacağız.Bunlar ise çoğu Türk olacak, ilginç bir durum.

1.88 lik Burak'in kafa golu yok arti top indiremiyor Podolski ise 1.80 lik boyuyla Buraktan daha fazla hava topu indiriyor Ben yedderin 1.70 olmasi bizim icin pek onemi yok her turlu Burak ve Umuttan iyidir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuyu bilmiyorumki adem büyük bile o boyla kafa topu alıyor haklsın

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşünsenize Hamza hala takımın başında olsaydı nasıl bir transfer süreci yaşardık.Transfer listesi şöyle olurdu büyük ihtimal;Serdar Aziz,Güray Vural,Merter Yüce,Selim Ay,Bruno Mezenga,Douglao vs.

Allah bizi korumuş da kurtulmuşuz bu Denge fetişistinden.
Katılıyorum. Bu konuda Denizli'ye saygı duyuyorum.

Millet ülke ayırmaksızın scoutluk yapıyor biz daha dibimizdeki iyi oyuncuları bulamıyoruz...
oyle valla.bu işin profesyonel ekiplerini kurup dünyayı tarıyor adamlar.bizim scout, fmden oyuncu bulsun :asd:
El Nenny'i de bilirim; Selçuk İnan'ın bizdeki en iyi dönemindeki hali gibi,onun daha dinamik versiyonu.

Son düzenleme:

Çünkü kardeşim adamlar işlerini profesyonellere bırakıyor.
Bizdeki sistem kayınpeder enişte çok para var bu işte...

Hani bak ne kadar eski oyuncu falancanın akrabası birinin işsiz tanıdığı az çok futbolu bilen adamı biz ya scout işi yaptırıyoruz.
Yada kardeşim altyapının başına koyuyoruz ondan sonra altyapı yok.

O kadar çok sorun varki ülke futbolunda düşünün yahu ariflerden nihatlardan hakan şükür ilhan mansızdan umutla burağa terif etti koskoca milli takım.

75milyon nufüs var forvet yok lan ülkede gökhan gönül sakatlansa avrupa şampiyonasında şüphesiz sabri oynayacak.

Tuhaf gelmiyormu sizede bu durum.
Velevki caner erkin zerre sevmem kendisini sakatlandı gitti hakan balta olcan adın sol bek? Avrupa şampiyonası.

Siz görün bakın evlatları orada.
Ne oynadığı belli olmayan bir takım ite kaka çeyrek final yapar gelsin zamlı sözleşmeler...

Mustafa Denizli'nin konuşmalarına baktım da forvet transferi hakkında söyledikleri hariç hakkaten de adam güzel konuşuyor.Yani medya ile iletişimi çok iyi adamın.Hamza gibi çapsız değil.Yalnız forvet hattında eğer Umut ve Burak'a güvenirse kusura bakmasın o zaman kendi sonunu getirmiş olur.

Ozenmemek elde degil:

Haziran 2013:

Ocak 2016:

Adamlar 3 yil sabirla beklemis,biz ise bruma'ya 1 yil sabredemedik.

hocayı canlı izleyen oldumu arkadaşlar ? kaç takviye olacak dedi

kimi diyor 3 kimi diyor 2 forvet ve kanat banko görünüyor öylese

oyle valla.bu işin profesyonel ekiplerini kurup dünyayı tarıyor adamlar.bizim scout, fmden oyuncu bulsun :asd:
El Nenny'i de bilirim; Selçuk İnan'ın bizdeki en iyi dönemindeki halinden daha dinamik bir oyuncu.

Bizimkiler mısır diye önemsememiştir bile. Her şeyi geçtim , Oğulcan Çağlayan alt yapımızdaydı ama adama lisans çıkartmadıkları için elimizden kaçırdık. Aslında yerli olarak alınabilecek nadir oyunculardan biriydi. Bizim oyuncumuzdu bildiğin...

Ben Yedder ve Zivkovic gelirse helal olsun derim, takım iyice toparlar.

Sezon sonu da 1 ön libero, 1 sol bek, 2 stoper...

Ve en önemlisi yerli kadroda revizyon, anormal sözleşmelerden kurtulma...

Adamlar 3 yil sabirla beklemis,biz ise bruma'ya 1 yil sabredemedik.

brumanın işi zor bence ispanyada bile tutanamayabilir bizim lig için çok çelimsiz ve cılız bizim lig teknik degil öküzlük ayılıg ligi

nakulma gibi vasat bir kanat adamı bile neden bek adamlarına tecavüz ediyor her maç

Mustafa Denizli'nin konuşmalarına baktım da forvet transferi hakkında söyledikleri hariç hakkaten de adam güzel konuşuyor.Yani medya ile iletişimi çok iyi adamın.Hamza gibi çapsız değil.Yalnız forvet hattında eğer Umut ve Burak'a güvenirse kusura bakmasın o zaman kendi sonunu getirmiş olur.

Yahu adam mantıklı hamleler yapıyor bu sezonu en az hasarla atlabilmek adına.
Kardeşim seneye telles bruma dönermi bilinmez onların durumuna göre her şey olabilir.
Satıldı ikisi 16m€ para eder bir o kadarda adam gider bütçe kendine gelir.

Yazın yapmadık ki transfer ocakta hazır iyi adamı almak yaz döneminden çok daha pahalı.
Neden yani iyi oyuncunu sezonun ortasında satasın.
3 oyuncu daha gelicek diyor adam.
Bence çok bile transfer yapmış oluruz ama yazın ben asıl şovu bekliyorum gelenlerden ziyade gidenlerle konusulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt