Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bre breh hayırlı olsun

Kaynak : eksisozluk te delirmeceler

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Hayir zannetmem, hatta hic transfer bile yapmazlar cunku kadrolari zaten muthis. Cunku bu donem yapilan transferler oynayabiliyor, sadece yaz donemi ve bidaki sezonun devre arasi yeni oyuncular kayit edilemiyor. Belki bazi takip ettikleri oyunculari simdiden 2017-18 yili icin imza attirabilirler. Yada simdi satin alip tekrar kiraya gondere bilirler baska takimlar kapmasinlar diye.
Yoksa transfer yapmasalar bile bu kadrolari iyi zaten adamlarin ihtiyaci yokki.
Olsun, sonuçta Madrid de olsa onlara göre eksiklikleri vardır. Adamlar Ronaldo , Bale'yi beğenmiyor.:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Su an yetenek sizsiniz yarismasina katilmistim rap icin tv8 i acin sarisin benim.

Madem denizli 25 yas siniri koydu forvete 24 yasindaki Zaza kanatlarada fransadan birisini alalim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi takim elindeki potansiyeli ileride 20 30 milyonlara satabilecegi oyuncuyu satar o yüzden orta sinif yetenekler alabilirsin ancak ,sadece gereginden fazla para verirsen o da bizde yok.

benitez castillo arasından hangisi iyidir bilemedim 2sininde stili farklı gibi 2sinide canlı izlemedik

scoutlar canlı izlemişlerdir umarım bizim gibi videolarla iş yapmazlar

klasik her transfer sezonu polyana modu başlamış.

Bizden bir cacık olmaz.

Ligin ikinci yarısı başlıyor. Rezalet, kepaze kadrodan giden olmadığı gibi tek bir oyuncu değişikliği ile ilk maça çıkıyorsun.
Ondan sonra denizli iyi konuşmuş!! Gerçekten pes.. Galatasaray taraftarı hakedildiği gibi yönetiliyor. bu çok açık ve net.

Şu basketbolda ülker gibi bir sponsor bulamadık ya sinir oluyorum yıllardır. Şu rezil fb onlardan önce neydi , şimdi ne oldu .Bir de ülker o kadar adi bir marka ki 3 milyon falan eksiltip ( gösterişte) 20 milyon vermesine rağmen ismini kaldırdı , adamların isminden. Allah belanızı versin sizin.

Denizli forvet almayacağım demedi alternatifsiz bölgeleri kastetti linnes donk kanat gibi forvet alınır rahat olun

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.lig takimina karsi bile fark yaratamayan Umutla, takimi 10 kisi oynatan, ne zaman sakatlanacagi belli olmayan Burakla forvette alternatifimiz mi var? Aslinda en alternatifsiz bölge forvet, bizim ilk11 seviyesinde 2 forvete ihtiyacimiz var.

11 puan farki, forvetsiz, kendi takiminda bile ilk11 oynamayan Emre Morla falan mi kapatacagiz?6-7 tane oyuncusu olan,o oyuncular olmasa küme düsmenin en büyük adayi olacak, sorunu kalite eksikligi olan takima, alternatif olarak genc oyuncu istemesinden hic bahsetmiyorum.

şuan 20-22 yaş aralığında potensiyelli santraforlar kimler var? bilenler yazsın

4.lig takimina karsi bile fark yaratamayan Umutla, takimi 10 kisi oynatan, ne zaman sakatlanacagi belli olmayan Burakla forvette alternatifimiz mi var? Aslinda en alternatifsiz bölge forvet, bizim ilk11 seviyesinde 2 forvete ihtiyacimiz var.

11 puan farki, forvetsiz, kendi takiminda bile ilk11 oynamayan Emre Morla falan mi kapatacagiz?6-7 tane oyuncusu olan,o oyuncular olmasa küme düsmenin en büyük adayi olacak, sorunu kalite eksikligi olan takima, alternatif olarak genc oyuncu istemesinden hic bahsetmiyorum.
Sanırım Emre gibi bir tane 18 yaşında rotasyon için ayrılmış, Direkt oynaması için değil. 2 normal bir de 18 yaş, bu da Mor gibi oyuncular işte.

Şu basketbolda ülker gibi bir sponsor bulamadık ya sinir oluyorum yıllardır. Şu rezil fb onlardan önce neydi , şimdi ne oldu .Bir de ülker o kadar adi bir marka ki 3 milyon falan eksiltip ( gösterişte) 20 milyon vermesine rağmen ismini kaldırdı , adamların isminden. Allah belanızı versin sizin.
Yav adam sponsor olmuş işte ne diye adamlar sövüyorsunuz? Aynı şekilde başka bir firma bize sponsor olsa Fenerliler sövecek bu seferde. Ee bu mantıkla bir firma sahibi olsam hiçbir şekilde bu sponsorluk işlerine girmem.

1. forvet
2. Eren
3. Muriqi

Bu takimin forvet hatti olmasi lazim

Umut ve Burak yallah

sergen dediydi dersiniz.benitez ekstra bi transfer olacak.gelecek kanat kendisi değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt