Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
ben de beğendim ama castillo+benitez olsa guzel olur : )
bu düşünceyi ben de destekliyorum ama hoca defansif orta saha istiyor diyorlar Aşkın ateş öyle yazmıs Mendy falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli nin takdir ettiğim yönü nasıl basın toplantısı yapılacağını bilmesi.
Hamzaya sorsalar bütün isimleri açık eder transferi zorlaştırır her ota boka cevap verirdi.
Yerli oyuncuları yıldız gibi lanse eder yönetimi rahatlatarak transfer söyleminden kaçınırdi.
Ayrıca denizli şu kadar oyuncun şu tarihte deyip isim de vermeyerek hem yönetimi sıkıştırıyor hem de taraftarı heyecanlandirarak elini güçlendiriyor akıllı adam vesselam.
Gerçekten karşı çıkmıştık ama Hamza yerine geçen sene denizli gelseymis şu an bambaşka bir takimdik
Mustafa Denizli'nin konuşmalarına baktım da forvet transferi hakkında söyledikleri hariç hakkaten de adam güzel konuşuyor.Yani medya ile iletişimi çok iyi adamın.Hamza gibi çapsız değil.Yalnız forvet hattında eğer Umut ve Burak'a güvenirse kusura bakmasın o zaman kendi sonunu getirmiş olur.
Yanlış adamın peşindeyiz 32 numara daha iyi gibibenitezin full maçını youtube dan buldum bi izleyip bakalım nasılmış. büyük ihtimal haftasonu açıklanacak denen adam benitez
https://www.youtube.com/watch?v=xNNV56c0CQk
cok pis elimizde patlıcak gibi duruyor oyuncu iyi olsa bile örnekleri var biizm takımda olmuyor ki takım bir iki mac kaybetse ligden tamamen kopucak
Aslan News @Aslanews 5 sa.5 saat önce
Martin Benitez için teklif:
Bonservisinin %60'ına 5 M €
Independiente'nin planı:
Bonservisinin %85'ine 8 M €
(@AxelEBecker)
İlk tercihler patlak demiş 3 oyuncuda ret yemişiz2 güne biri haftayada biri ikiside hem ligi hemde taraftarı heyecanlandıran tipte dedi
Forvet ikinci planda ilk önce eksik bölgelere takviye dedi
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kötü olmuş ya satılmaz ölü telefon. gerçi fazla yeni bir şey değildi o yönden şanslısın. samsung'a alışırsan alternatif aramazsın, benden söylemesimecburiyetten oldu
benim g2nin cami catladi gecen gün
arabayi yikarken cebimde unutmusum sansima bir yere vurdum sogukta
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

beyler hangi mendy bu
açıkçası şu ana kadar fazla göze çarpan bi futbolu yok benitezin forvetleri valencia biraz gözüme çarptı. 32 numara da hobbit gibi çok kısa , futboluna pek dikkat etmedimYanlış adamın peşindeyiz 32 numara daha iyi gibi![]()