Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu Cenk Ergün falan Avrupa'ya gitmemiş miydi? Gezip gezip kimseyi alamadan geliyorlar beceriksiz herifler.

Denizli nin takdir ettiğim yönü nasıl basın toplantısı yapılacağını bilmesi.

Hamzaya sorsalar bütün isimleri açık eder transferi zorlaştırır her ota boka cevap verirdi.

Yerli oyuncuları yıldız gibi lanse eder yönetimi rahatlatarak transfer söyleminden kaçınırdi.

Ayrıca denizli şu kadar oyuncun şu tarihte deyip isim de vermeyerek hem yönetimi sıkıştırıyor hem de taraftarı heyecanlandirarak elini güçlendiriyor akıllı adam vesselam.

Gerçekten karşı çıkmıştık ama Hamza yerine geçen sene denizli gelseymis şu an bambaşka bir takimdik

������Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Aynen. Mesela hocanin olumsuz yanit aldik bile taktik olabilir...
Bosu bosuna Demirkol orgazm gecirmiyordu Denizli'yi anlatinca demek :D

cok pis elimizde patlıcak gibi duruyor oyuncu iyi olsa bile örnekleri var biizm takımda olmuyor ki takım bir iki mac kaybetse ligden tamamen kopucak

Aslan News ‏@Aslanews 5 sa.5 saat önce
Martin Benitez için teklif:

Bonservisinin %60'ına 5 M €

Independiente'nin planı:

Bonservisinin %85'ine 8 M €

(@AxelEBecker)

Mustafa Denizli'nin konuşmalarına baktım da forvet transferi hakkında söyledikleri hariç hakkaten de adam güzel konuşuyor.Yani medya ile iletişimi çok iyi adamın.Hamza gibi çapsız değil.Yalnız forvet hattında eğer Umut ve Burak'a güvenirse kusura bakmasın o zaman kendi sonunu getirmiş olur.

Mustafa Denizli'yi; Altay'da, bizde ve Milli Takımda oynadığı yıllarda onlarca kez izleme keyfine sahip olanlardanım, çok zeki ve becerili bir solaktı, son 20 yılda kornerden gol atan oyuncu pek yoktur sanırım, Denizli'nin Altay'da ve Milli Takım'da (sanırım Malta deplasmanıydı) kornerden attığı goller dün gibi aklımda, frikik ve diğer diğer gollerini saymıyorum bile, adam olacak çocuk misali başarılı bir teknik adam olacağı her halinden belliydi Büyük Mustafa'nın.

Şimdilerde yaşından dolayı çoğu genç renkdaşımızın bu büyük futbol adamına "bunak" muamelesi yaptığını duymak cidden çok üzücü, muhtemelen bizde başlayan hocalık kariyeri yine bizle sonlanacak, inşallah camiamıza ve kendisine yakışan bir kapanış yapar, fakat bu olmasa bile futbol aklı, analitik yapısı itibariyle her daim saygı duyacağım bir futbol figürüi olacaktır.

Sevseniz de sevmeseniz de ülkemiz futbolunda teknik adam olarak "Fatih Terim ve Mustafa Denizli", gazeteci olarak geçmişteki "Hıncal Uluç" ve şimdilerdeki "Mehmet Demirkol" çoğunluğun görmediğini gören, söyleyen, farklı pencereden bakabilen, top seviye karakterlerdir, ben ve yaşça bana yakın bir kısım sporsever nezdinde.

Bu vesileyle siz genç renkdaşıma sahip olduğu bakış açısını takdir ettiğimi de iletmek isterim.

cok pis elimizde patlıcak gibi duruyor oyuncu iyi olsa bile örnekleri var biizm takımda olmuyor ki takım bir iki mac kaybetse ligden tamamen kopucak

Aslan News ‏@Aslanews 5 sa.5 saat önce
Martin Benitez için teklif:

Bonservisinin %60'ına 5 M €

Independiente'nin planı:

Bonservisinin %85'ine 8 M €

(@AxelEBecker)

Benitez konusu yalan

2 güne biri haftayada biri ikiside hem ligi hemde taraftarı heyecanlandıran tipte dedi
Forvet ikinci planda ilk önce eksik bölgelere takviye dedi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk tercihler patlak demiş 3 oyuncuda ret yemişiz
Danimarkadaki sisto olmasın ama yaş 18 filan demiş
Bari castilloyu alabilsek
Kimi alavağız kimlerde reddedildik
Anlamıyorum 18lik bebelerde nasıl reddedilirix
Teşekkğrler renktaşım

Alacağın forvetin malzemesi ne kadar ağırsa tribün o kadar dolar tabi fiyatı da o kadar dolar

mecburiyetten oldu
benim g2nin cami catladi gecen gün
arabayi yikarken cebimde unutmusum sansima bir yere vurdum sogukta

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
kötü olmuş ya satılmaz ölü telefon. gerçi fazla yeni bir şey değildi o yönden şanslısın. samsung'a alışırsan alternatif aramazsın, benden söylemesi

Beyler Benitez konusunu ben yönetime yakın birisine sordurttum.Bir tanıdığım patent işiyle uğraşıyor müşterilerinden birisi baya zengin özel okulları falan var ve kulüple çok yakın.O biraz konuşmuş Benitez falan hiç ismi geçmemiş

Bence yarından sonra gelecek adam ki gelirse çok fos biri bence

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

monaco vagner love'u almıs gönderse umutu o gelse yine ayrı bir heyecan gelirdi dede cok büyük yanlıs yaptı umutu tutarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt