Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
torino immobileyi kiralamis ya bi torino olamadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ufak bir top sürdü ben çözdüm o iyi topçu, yaşı kaç acaba kaçırmasakaçıkçası şu ana kadar fazla göze çarpan bi futbolu yok benitezin forvetleri valencia biraz gözüme çarptı. 32 numara da hobbit gibi çok kısa , futboluna pek dikkat etmedim![]()
bize olmuş adam lazım böyle adamlar değilBence 2 kanat 1 forvet gelecek. Kanatların biri 18 diğeri 21-22 forvet de 22 civarı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3-4 oyuncu gidecek,3-4 oyuncu gelecek demiş ya hoca...2 kanat,1 forvet,1 genç ortasaha olabilir.ama o genç bebe heycanlandırcak biri ise kanatta olabilir ..ama eger ortasahaysa senin de dediğin gibi bi araştırmak lazım..Keske ama zor gibi Sergen. Kanat , forvet ve Orta saha ile kapatacaz gibi. 18'lik oyunucu muhtemelen orta sha olur. Senin hafizan iyidir , 18'lik orta saha taniyormusun potansiyeli olan?
3-4 oyuncu gidecek,3-4 oyuncu gelecek demiş ya hoca...2 kanat,1 forvet,1 genç ortasaha olabilir.ama o genç bebe heycanlandırcak biri ise kanatta olabilir ..ama eger ortasahaysa senin de dediğin gibi bi araştırmak lazım..
ben bilmiyorum 18 yaşında kimseyi![]()
adı pisanoymuş 24 yaşındaHocam ufak bir top sürdü ben çözdüm o iyi topçu, yaşı kaç acaba kaçırmasak![]()
Kaç para ulan bi duvan zapata , luis muriel , borini
Patlat bakalım .Merhaba arkadaşlar,
Transfer duyumuna hasret kaldığımız şu günlerde yönetime yakın bir isimden aldığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. GSCimbom yönetimine de kaynağımı belirttim.
Yok be renktaş yanılıyorsun kanımca..Ontiveiro dan çokta üstün değil..Buradaki cogu renktasin aksine ben Benitez'i begendim. Oyun zekasi bizim takimda ilk 5'e girer...
dribbling , calim , son vurus , final paslari , oyun gorusu hepsi var. Alinabiliyorsa alinsin. Bruma'ya bakarak cok daha iyi bence. Bruma'da hiz ve dribblingden baska hic bir sey yok ve hala bazilari burada keske geri gelse diye yorumlar yapiyor.
Haydaaa cruzerio kapmış,vay uyanıklar.
Merhaba arkadaşlar,
Transfer duyumuna hasret kaldığımız şu günlerde yönetime yakın bir isimden aldığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. GSCimbom yönetimine de kaynağımı belirttim.
Merhaba arkadaşlar,
Cabuk ol işim var gidecemMerhaba arkadaşlar,