Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 2 kanat 1 forvet gelecek. Kanatların biri 18 diğeri 21-22 forvet de 22 civarı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

açıkçası şu ana kadar fazla göze çarpan bi futbolu yok benitezin forvetleri valencia biraz gözüme çarptı. 32 numara da hobbit gibi çok kısa , futboluna pek dikkat etmedim :D
Hocam ufak bir top sürdü ben çözdüm o iyi topçu, yaşı kaç acaba kaçırmasak:)

bak bak iki üç maçını canlı izlemeden nasıl gömüyor bazı insanlar Benitezi.

Sırf Arjantin'de diye.

Belçika'dan falan gelse daha alamadık diye yönetime söverlerdi.

Bu ırk kafasından bi çıkalım artık

bi duyum aldım sıgaramı yaktım keyfım yerınde

Keske ama zor gibi Sergen. Kanat , forvet ve Orta saha ile kapatacaz gibi. 18'lik oyunucu muhtemelen orta sha olur. Senin hafizan iyidir , 18'lik orta saha taniyormusun potansiyeli olan?
3-4 oyuncu gidecek,3-4 oyuncu gelecek demiş ya hoca...2 kanat,1 forvet,1 genç ortasaha olabilir.ama o genç bebe heycanlandırcak biri ise kanatta olabilir ..ama eger ortasahaysa senin de dediğin gibi bi araştırmak lazım..

ben bilmiyorum 18 yaşında kimseyi:(

3-4 oyuncu gidecek,3-4 oyuncu gelecek demiş ya hoca...2 kanat,1 forvet,1 genç ortasaha olabilir.ama o genç bebe heycanlandırcak biri ise kanatta olabilir ..ama eger ortasahaysa senin de dediğin gibi bi araştırmak lazım..

ben bilmiyorum 18 yaşında kimseyi:(

ya gelmesin abicim bıktık bu genç transferlerinden yapamıyoruz işte

valenciali danilo iyi olurdu önliberoya

cok saglam adam melo gibi de ayagina hakim

Merhaba arkadaşlar,

Transfer duyumuna hasret kaldığımız şu günlerde yönetime yakın bir isimden aldığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. GSCimbom yönetimine de kaynağımı belirttim.

Kaç para ulan bi duvan zapata , luis muriel , borini

Buradaki cogu renktasin aksine ben Benitez'i begendim. Oyun zekasi bizim takimda ilk 5'e girer...
dribbling , calim , son vurus , final paslari , oyun gorusu hepsi var. Alinabiliyorsa alinsin. Bruma'ya bakarak cok daha iyi bence. Bruma'da hiz ve dribblingden baska hic bir sey yok ve hala bazilari burada keske geri gelse diye yorumlar yapiyor.
Yok be renktaş yanılıyorsun kanımca..Ontiveiro dan çokta üstün değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt