Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

ee barbaraya benzıyor avatarındakı o sarısana benzemıyor :D

İhraç ettim o şerefsizide
Ah emrah ah ışte bile cigerim yanıyor bak Allahima kitabima diyom biraz delikanliysa bulur beni onu vurup atmazsam serefsizim ne yapalım gevşek ne yapcan mahallede okulda etrafta delikanlıyım diye geziyordur şimdi mutludur seni benzin döküp yakarım benzin gevşek seni.

Yalniz Fenerli Tugmal midir nedir giderken Yasin'e de lafi cakmis :D Ihrac edin diyor hahahaha ne güldüm la

Ah emrah ah ışte bile cigerim yanıyor bak Allahima kitabima diyom biraz delikanliysa bulur beni onu vurup atmazsam serefsizim ne yapalım gevşek ne yapcan mahallede okulda etrafta delikanlıyım diye geziyordur şimdi mutludur seni benzin döküp yakarım benzin gevşek seni.

köksal baba sakin

Rakip takımın forumuna üye olmak nasıl bir kafadır lan?
Bu da bir şey mi angut forumunda aynı isimle üye olup burayı trollemeye çalışan biri bile geldi oradaki ajanlarımız sayesinde farkettik. Birde oraya yazıyor şimdi trollüyorum diye

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar klavye başında laf ederler ancak

Ne oldu by tuğsan gittimi:) yer mi lan Galatasaraylı :) kuş avcısı rütbesi getirilmesini talep ediyorum...

Bu da bir şey mi angut forumunda aynı isimle üye olup burayı trollemeye çalışan biri bile geldi oradaki ajanlarımız sayesinde farkettik. Birde oraya yazıyor şimdi trollüyorum diye

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan o efsaneydi ya fena rezil etmiştik :D

Tuğmal burayı okuyosun büyük ihtimal REMY nin yapprrrağı senin avradı mahil bölgene girsin oç

Okuyodum bir saattir yazmadan duramayacam.. olm eskiden bizi robbenlerle ibralarla trollerlerdi artık remy e kadar düştük mü la..trolleme bile düşük seviyede

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt