Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Biri Tugmal diyor, digeri Tugsan diyor, bende Tugman demistim. Bu ne lan 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah emrah ah ışte bile cigerim yanıyor bak Allahima kitabima diyom biraz delikanliysa bulur beni onu vurup atmazsam serefsizim ne yapalım gevşek ne yapcan mahallede okulda etrafta delikanlıyım diye geziyordur şimdi mutludur seni benzin döküp yakarım benzin gevşek seni.İhraç ettim o şerefsizide
Ah emrah ah ışte bile cigerim yanıyor bak Allahima kitabima diyom biraz delikanliysa bulur beni onu vurup atmazsam serefsizim ne yapalım gevşek ne yapcan mahallede okulda etrafta delikanlıyım diye geziyordur şimdi mutludur seni benzin döküp yakarım benzin gevşek seni.
kardeş mi bunlar
Alin bak Remy dediginiz adam ne cikti..
Nediyeyim ben aydın bunlar delikanliysa ben gevsegim şu anda evde zaptediyorum kendimi.Rdaş valla bunlar her küfürü hakediyor
Bu da bir şey mi angut forumunda aynı isimle üye olup burayı trollemeye çalışan biri bile geldi oradaki ajanlarımız sayesinde farkettik. Birde oraya yazıyor şimdi trollüyorum diyeRakip takımın forumuna üye olmak nasıl bir kafadır lan?
Bunlar klavye başında laf ederler ancakAh emrah ah ışte bile cigerim yanıyor bak Allahima kitabima diyom biraz delikanliysa bulur beni onu vurup atmazsam serefsizim ne yapalım gevşek ne yapcan mahallede okulda etrafta delikanlıyım diye geziyordur şimdi mutludur seni benzin döküp yakarım benzin gevşek seni.
Ulan o efsaneydi ya fena rezil etmiştikBu da bir şey mi angut forumunda aynı isimle üye olup burayı trollemeye çalışan biri bile geldi oradaki ajanlarımız sayesinde farkettik. Birde oraya yazıyor şimdi trollüyorum diye
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küfür etti, nasil 11 puan fark attik yazip 10 puana degistirdi. Yasin Simsek gibi mal görmedim, ihrac edin dedi, sövdü sövdü ve ihrac yedi.Beşiktaşli topçulari övüyordu hep. Ne demiş ben görmedim. Sövdü mü.:confused:
Kimmis o.Rakip takımın forumuna üye olmak nasıl bir kafadır lan?
Hahaha Ahmet abimiydi farkeden ya onu aramışlardı aynı isimle üye mi diyeUlan o efsaneydi ya fena rezil etmiştik![]()
Barbarayı bu tipsize Nasıl benzetiyorsunuz yav gerçekten![]()
Seni tanımak güzeldi renktaşbarbara da tipsiz olduğu için benzeşiyorlar.