Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi bana küfür edersin anlarim; cünkü herkes adamin Remy duyumuna inanirken ben inanmayin söyle tiplere diye iki kez mesaj attim.

Ama Yasin'in mal oldugunu yazmakta nedir lan :D Adam cidden dayanamamis giderken bunu da belirtmis :D

Seviye iyice düştü

Şahsi fikrim tc kimlik no ile üye alınsın.

Forum çoluk cocuğa malzeme olmasın

Tc kimlikten önce iq testi yapılsın

Ne beşiktaş nede fener
Cimbom analarını si**r.....
Bunların hepsi kahpeler kahpeler
Alkışlayın ulan ibneler ibneler...

Mesaj böyle kalsın.
Her cezaya razıyım...

Fransız havaalanlarında yapıldığı gibi doktor eldivenini takıp makattan da muayene yapılsın mı? Abartmayalım yahu :)

lateks_eldiven.jpg

Yasin şimşek'e niye herkes giydiriyor anormal bir durum mu var ?? kimse sevmiyo çocuğu nie ki?

Ağa konuyu dağıtın kuran carpsin elim ayağım tiyriyo yemin ederim bişey yapamiyom ya stres yaptım yazarken bile düşünerek yazıyorum benim adım soyadim gerçek delikanliysa bulsun beni kac masa numaramı yazıp ara beni dicektimde yurekmi var lan bunlarda
Allah aşkına konuyu degistirin biseyler yapin.
Mert abartma olum iki hıyar herifin lafını niye takıyorsun kendine gel.

Ağa konuyu dağıtın kuran carpsin elim ayağım tiyriyo yemin ederim bişey yapamiyom ya stres yaptım yazarken bile düşünerek yazıyorum benim adım soyadim gerçek delikanliysa bulsun beni kac masa numaramı yazıp ara beni dicektimde yurekmi var lan bunlarda
Allah aşkına konuyu degistirin biseyler yapin.

Abi belki okuyordur ne söylemek istersin

Hahah devam ediyorum; Tamam Yasin mal diyebilirsin de ihrac edin ne demek lan hahahah valla cidden hala gülüyorum :D

Ulan Aydın :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende anlamadım ki ben Kweuke hayırlı olsun yazdım adam o sıra Aydınla kavga ediyordu. Kweuke mi al ulan dedi bastı küfürü

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama sen de adamı baya gıcık ettin , Aydın ile . Ben şahit oldum yani:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bırakın ezikliklerini dışa vursunlar eğlenceli oluyor,bakarsınız yarın remy gelir dahada mal olurlar belli mi olur bu işler.

Fransız havaalanlarında yapıldığı gibi doktor eldivenini takıp makattan da muayene yapılsın mı? Abartmayalım yahu :)

lateks_eldiven.jpg

öyle yapılsınki uA forumdaki gibi kardeşim

Kuş gribi engellesin.

Ergen muhabbeti olmasın

Kalite aksın forumdan ha orda belki 20 kişi aktif.

Ama seviye yerlerde değil

Bir duruş var burda çoluk cocuk...
Karnesini almamış daha :D
Tribün muhabbeti yapıyor :D

Ulan o kadar itici biriyim ki 3 fenerli yarim saat dayanamayip bana sövdü. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt