Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada uA yı çok sevmezler haber vereyim dedim..

Biliyorum :)
Yıllardır öyle.Hoş asıl önemli olan.uA GSC değil.
İnsanların fikirlerini sorgularken saygıyı unutmamak.
şikebahçelinin biri gelmiş Remy Galatasaray'da diye yazıyor link atıyor.
Kendi çapında dalga geçiyor.Bunlara izin verilmemeli desinlerki Kardeşim fenevliyim yine üye yapılsınlar
Ama forumu trollemesinler Sosyal medyada bir ilki bu forum yapar böyle bir uygulamada
Kötümü olur? Olmaz bence Ama çoluk cocuk yarı yıl tatili eğlence arıyor insanlar.
Aslolan Galatasaray fenevliye burdaki yüzlerce kisi makara malzemesi oluyor.Bence hoş değil

Kendi çapında dalga geçiyor.Bunlara izin verilmemeli desinlerki Kardeşim fenevliyim yine üye yapılsınlar
Ama forumu trollemesinler Sosyal medyada bir ilki bu forum yapar böyle bir uygulamada
Kötümü olur? Olmaz bence Ama çoluk cocuk yarı yıl tatili eğlence arıyor insanlar.
Aslolan Galatasaray fenevliye burdaki yüzlerce kisi makara malzemesi oluyor.Bence hoş değil

Tamamda türk vatandasi olmayanlar ne yapicak

Umrumda olmaz açıkçası Hakan'dan da anlaşılacığa üzere umrunda değil

Öyle olması lazım takma ya
Aga neyse bu sizin gorusunuzde yani şimdi ben böyle insanlar için ince dusunuyorsam terbiyeli saygılı olmaya calisyoruz adam geliyor burda ana bacı saydiriyor hepsini geçtim birde puan tablosu paylasip şekil yapıyor neyse benden uzak olsun böyle şeyler.

Vala ben inanmıyorum genelde belli de ediyorlar kendilerini çoğunlukla ama bunun çaresi yok çünkü fenerbahçelilerin yada başka bir takım tutanların buraya üye olması yasak değil..bende isterim sadece renkdaşlarım olsun ama zor malesef

uA'ya gidecegimden yasini koluma alirim antuya giderim daha iyi

Gitme uA'ya kal burda o zaman :)
Nasıl bir uygulama olsa forumdaki fenevlilerden kurtuluruz diye kısaca düşün kardeşim.
Hani biz kötüyüz rakipler bizden iyi dedi dün bir arkadaş burdan
Adamı astılar fenevli alın dışarı diye.
Hakan Delikanlıda bnm gördüğüm kötüyüz diyor.
Kötüye iyiyiz mi desin adam.Napmış burda azizimi övmüş ki hemen birilerine damga vurma peşinde olanlar var
Sırf hakan delikanlı için demiyorum

Aga neyse bu sizin gorusunuzde yani şimdi ben böyle insanlar için ince dusunuyorsam terbiyeli saygılı olmaya calisyoruz adam geliyor burda ana bacı saydiriyor hepsini geçtim birde puan tablosu paylasip şekil yapıyor neyse benden uzak olsun böyle şeyler.

Saygı duyarım abi

Yalnız bu tür durumlarda laf yemek istemiyorsan uzaktan izlemekte fayda var :D

isden yeni ciktim, yatmadan once biraz eglenelim dedim forum zaten gerilmis. yok neymis o bana kufur etmis felan filan. oglum cok takmayin la, herseye gurur yapmayin sallamaya ogrenin biraz, herkes lafda bu forumda zaten. teoman han gibi mallara malzeme vermeyin bide.

vay be, kac gundur ilk defa ciddi bisey yazdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hadi iyi geceler hepinize

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Ankaradayım iş için.Osmanlıspor maçına gitmeyi düşünüyorum başka gitcek arkadaşlar varsa tanışalım

Daha önce de yazmıştım bence üyelik alımı için en mantıklısı;

Herkes almak istediği nicki kağıda yazıp gs formasıyla fotoğrafını çeksin . En azından fenerli olanlar bile üye olmak için formamızı alır. Trolleseler de en azından kulübe bir katkı olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt