Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
ben yatiyorum
küfre küfürle cevap verin
bu bir nasihattir
küfre küfürle cevap verin
bu bir nasihattir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu İnternet alemini bazıları çok ciddi alıyor
Aydıncım sana küfür etseler hakan gibi senide korurduk yenilir yutulur cinstenmi küfür etmiş bi bak Allahini seversen.
Burada uA yı çok sevmezler haber vereyim dedim..
Arkadaşım ben evliyim eşimide seviyorum İtin biri gelip ona küfür ediyor sen naparsın ?
Biliyorum
Yıllardır öyle.Hoş asıl önemli olan.uA GSC değil.
İnsanların fikirlerini sorgularken saygıyı unutmamak.
şikebahçelinin biri gelmiş Remy Galatasaray'da diye yazıyor link atıyor.
Kendi çapında dalga geçiyor.Bunlara izin verilmemeli desinlerki Kardeşim fenevliyim yine üye yapılsınlar
Ama forumu trollemesinler Sosyal medyada bir ilki bu forum yapar böyle bir uygulamada
Kötümü olur? Olmaz bence Ama çoluk cocuk yarı yıl tatili eğlence arıyor insanlar.
Aslolan Galatasaray fenevliye burdaki yüzlerce kisi makara malzemesi oluyor.Bence hoş değil
Aga neyse bu sizin gorusunuzde yani şimdi ben böyle insanlar için ince dusunuyorsam terbiyeli saygılı olmaya calisyoruz adam geliyor burda ana bacı saydiriyor hepsini geçtim birde puan tablosu paylasip şekil yapıyor neyse benden uzak olsun böyle şeyler.Umrumda olmaz açıkçası Hakan'dan da anlaşılacığa üzere umrunda değil
Öyle olması lazım takma ya
Biliyorum
Yıllardır öyle.Hoş asıl önemli olan.uA GSC değil.
İnsanların fikirlerini sorgularken saygıyı unutmamak.
şikebahçelinin biri gelmiş Remy Galatasaray'da diye yazıyor link atıyor.
Kendi çapında dalga geçiyor.Bunlara izin verilmemeli desinlerki Kardeşim fenevliyim yine üye yapılsınlar
Ama forumu trollemesinler Sosyal medyada bir ilki bu forum yapar böyle bir uygulamada
Kötümü olur? Olmaz bence Ama çoluk cocuk yarı yıl tatili eğlence arıyor insanlar.
Aslolan Galatasaray fenevliye burdaki yüzlerce kisi makara malzemesi oluyor.Bence hoş değil
uA'ya gidecegimden yasini koluma alirim antuya giderim daha iyi
Aga neyse bu sizin gorusunuzde yani şimdi ben böyle insanlar için ince dusunuyorsam terbiyeli saygılı olmaya calisyoruz adam geliyor burda ana bacı saydiriyor hepsini geçtim birde puan tablosu paylasip şekil yapıyor neyse benden uzak olsun böyle şeyler.
Umrumda olmaz açıkçası Hakan'dan da anlaşılacığa üzere umrunda değil
Öyle olması lazım takma ya
Aman zaten bundan sonra uzak dururum hakani koruyorum hakanin umrunda değil ulan ibnetorda olduk ?Saygı duyarım abi
Yalnız bu tür durumlarda laf yemek istemiyorsan uzaktan izlemekte fayda var![]()
Sonradan gelenler çok şey kaçırdı