Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün geceki olay ne beyler kaçırmışım, bilale anlatır gibi anlatır mısınız rica etsem ?

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dun gun icinde neler oldu anlatabilecek bir renktas var mi ya?

Ciddi anlamda Benitez disinda donen bir isim falan var mi?

Dun gun icinde neler oldu anlatabilecek bir renktas var mi ya?

Ciddi anlamda Benitez disinda donen bir isim falan var mi?
Bir sürü isim var ama somut gelişme ara ki bulasın. Yönetim ne yapacağını bilmiyor yahut işi gizli tutuyor. Dursun'u hesaba dahil edersek ilk ihtimal daha ağır basıyor.

Bir sürü isim var ama somut gelişme ara ki bulasın. Yönetim ne yapacağını bilmiyor yahut işi gizli tutuyor. Dursun'u hesaba dahil edersek ilk ihtimal daha ağır basıyor.

Acikcasi Denizli heyecan verecek sekilde konusmus. Dogru isler yapiyorlar gibi.

Basinda cikan genc isimler de cogu sefer cop degil, dogrudan katki yapacak, gelecekte de para kazandiracak isimler.

Tikirti olmamasi can sikici tabii.

********************* Benitez transferi tamamlanmis diyor.

H.O demek düser bizlere. Insallah ilerde 40-50 Milyon Euro'lara satabilecegimiz bir oyuncu olur

Günaydın hayırlı cumalar benitez hayırlı olsun o zaman durum onu gösteriyor...

Benitez umarım forvet olarak düşünülmüyordur. Benitez kanat, Haller forvet olsa genç dinamik s10 selçuk muslera şeyşu gibide tecrubeli isimlerle, ee güzel bir şekilde o gençleri monte edersek bu iş olur. Şahsım adına gözüm avrupada ligde bu sene gitti en iyi 3 olsak ben kefilim ama uefa kupası tekrar gelsin.

Forvet olarak halil altıntop ile neden ilgilenmiyoruz ..

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Onu her gördüğümüzde aklımıza Hamit gelir yüzünden

Son düzenleme:

������Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Altıntop sülalesine yeterince yatırım yaptık halil de gelirse kulübü devrederiz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt