sözüm yönetime:
eskiden işten eve gelince özellikle misalen bu zamanlar da yani transfer sezonlarında diyeyim şu sayfaya girmek için can atardım.ben bir sayfayı okurken belki 5 sayfa daha yazılırdı.niye yazma sayısının azaldığı sanırım belli zira sayfada transferden başka nerdeyse herşey konuşuluyor ve malesef hiç bir yaptırım yok.biz galatasaraylılar arasında popularitesi belki en fazla forum olan bu gscimbom a yazık olacak böyle giderse.zira ben gibi artık boş muhabbetlerden saçma sapan esprilerin gırla gittiği ve hiç müdahele edilmedi ve hatta zaman zaman moderatörlerinde içinde olduğu bu saçma sapan muhabbetler yüzünden foruma girmek çoğu renkdaşın içinden gelmiyor atık.bilgi kırıntısı arıyoruz resmen foruma girdiğimizde saçma sapan yazıları okumaktan.her nöbette her sayfayı zevkle okuduğumuz o eski forumu mumla arıyoruz malesef.bu yazıyı kaale alırsınız almazsınız bilmiyorum yani o kadar umrunuzdamı artık onadan da emin değilim ama kendi ayağınıza sıkıyorsunuz onu söyleyeyim.sadece bir renkdaşın uyarı diyeyim.