Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu her gördüğümüzde aklımıza Hamit gelir yüzünden
İki kardeş belki form tutarları 3er milyon eurodan 2 sene sözleşme güzel olmaz mı?

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Biraz alakasiz olacak ama ben fb ile bizim merkez orta saha oyuncularina son donemlerde yaptigimiz yatirimlara bakayim dedim.4231 in 2 lisi.

Fb

Souza......... 8 milyon bonservis
Meireles... 10 milyon bonservis
Emreb.......5+2(aykut doneminde kovulup gelmisti) 7 milyon euro bonservis
MehmetT....5 milyon euro
Ozan T.........7 milyon euro

Toplam 37 milyon euro gommusler sadece bonservise.

Biz.

Selcuk.......0
Melo........ 3 e geldi 3 e gitti.
Hamit........3 milyon
Jose........0
Donk........2.5 milyon
Jem.........0
Bilal.........0

--------------------

Toplam kasadan cikan 5.5 milyon euro bonservis icin.

Bu inanilmaz bir fark. 32 milyon euro civari extra odemisler sadece bonservise.

Ve hicbiri Melo-Selcuk katkisi vermemis durumda. Son 4 yilin 3 unde bariz ustunluk saglanmis. Ondan evvelki sike sezonu zaten.

Bu adamlar kagit ustunde bizden bu 4 yil ortalama 50.serden 200 milyon euro az kazanmis durumda. 25 i CL den digerleri.stad kombine ve sponsorluk farrklatindan , sampiyonluklardanda ext. 7 milyon euro vs. Hani su meshur 25 milyonluk devre arasi cop transferlerden bruma dan da belki 9 unu geri alicaz.

Ama heryerde ffp bizi vurmus gibi davraniliyor. Ya adamlarin sadece merkez orta sahaya harcadigi para 32 milyon euro fazla!!

Yine acayip ayak oyunlari donuyor. Bu aziz yine kagit ustu sahtekarliklarla iceriye zenginlerden acayip para sokuyor sponsorluk, 1 milyon keriz ve yandex ayagina.

Bunun baska aciklamasi olamaz.

Bu hesap dogru gibi ama toplam takima bakarsak verdigimiz bonservis cok dusuk degil. Mesela muslera gibi. Ama asil onemli olan bizim verdigimiz bonservisler degil. Belimizi buken oyuncu maaslari. O kadar cok aliyorlarki baska takima kiralayamiyoruz bile. Neyseki yonetimin belkide tek dogru hareketi maaslari dusuk sozlesmeler imzalamasi

Bizim Donk ve Linnes'te yaptigimiz gibi nokta hamleler yapmamız lazım.

Benitez'in dün aksam 2 macini izledim.Aranılan kanat oyuncusu degil.İceri katediyor sürekli.Bir kere adam eksiltme özelligi yok.Teknik bir oyuncu,topa iyi vuruyor,basit oynuyor.Bir kanattan beklenen cogu sey yok Benitez'de.Adam gecme,sürat,orta vs.Lakin dikkatimi ceken sey defansa yardıma gelmesi ve biraz hircin bir tarzı olması.Bir ofansif oyuncuya göre fazla yatarak kayarak müdahele ediyor.Bana takım oyuncusu izlenimi verdi Benitez ama kanat olarak alıyorsak büyük yanlıs icerisindeyiz.

fft104mm3593513.jpg

Donku de 1m avroya da alabilirdik

6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan adama 2.5m avro ödemek büyük mallıktır

Büyük kulüp olarak fiyati düşürebilirdik

Bizim Donk ve Linnes'te yaptigimiz gibi nokta hamleler yapmamız lazım.

Benitez'in dün aksam 2 macini izledim.Aranılan kanat oyuncusu degil.İceri katediyor sürekli.Bir kere adam eksiltme özelligi yok.Teknik bir oyuncu,topa iyi vuruyor,basit oynuyor.Bir kanattan beklenen cogu sey yok Benitez'de.Adam gecme,sürat,orta vs.Lakin dikkatimi ceken sey defansa yardıma gelmesi ve biraz hircin bir tarzı olması.Bir ofansif oyuncuya göre fazla yatarak kayarak müdahele ediyor.Bana takım oyuncusu izlenimi verdi Benitez ama kanat olarak alıyorsak büyük yanlıs icerisindeyiz.
Denizli oyle bi oyuncu istiyor. 4-3-3 e donecek belli ki. Cunku hareketli forvetler pesinde hep bi de ice kateden kanat ariyor . Wesleyi uclunun icindeki serbest oyuncu yapacak . Bence guzel olur . Zira kendisi hem sola yakin oynugo hemde geriiye kadar gelip top aliyo

1905

Son düzenleme:
Onda da iyi potansiyel var erkenden gelse keşke

D5803 cihazımdan gönderildi

Gelsin de futbol hayatı bitsin. Bize genç gelipte adam olan kimse yok. Arda dahil buna. Gitmeseydi Avrupa'ya oda harcanır giderdi.

Çalısma şeklinden midir bilmiyorum ama, vasat ligimiz, antrenörler falan. Medya da ayrı bok, karalamada üzerlerine yoktur.

Hayırlı cumalar gençler... Namaz vakti yaklaştı cuma'ya gidecekler kalksın pc başından aha ben kaçtım :)

Bu hesap dogru gibi ama toplam takima bakarsak verdigimiz bonservis cok dusuk degil. Mesela muslera gibi. Ama asil onemli olan bizim verdigimiz bonservisler degil. Belimizi buken oyuncu maaslari. O kadar cok aliyorlarki baska takima kiralayamiyoruz bile. Neyseki yonetimin belkide tek dogru hareketi maaslari dusuk sozlesmeler imzalamasi

İyi de bu dönemde bizim maaşlar Drogba varken birtek Fenerin üzerindeydi. o da 5 milyon euro kadar yıllık. Şimdi 9-10 milyon euro da az maaş veriyoruz onlarla karşılaştırdığımızda.

Bek denmiş. Tamam biz Eboue,Telles, Tarık hıyarı, Olcan, salih dursun, carole a ve Linnense de bonservis olarak toplam 24 milyon euro öderken fener Şenere 5 milyon, Kadlece 4.5 milyon, Hasan ali ye 3.7 milyon olmak üzere toplsm 13 milyon ödedi. Bir bu beklerden 11 milyon fark yemişiz. Üstelik bu 11 milyon fark içerisinde muhtemelen Tellesden 8.5 milyon gelecek.

Diğer mevkilere heriflerin ödedikleri bonservisleri saysak stoperlere 8 er milyon eurolar, fernandaoya 5, rvp ye 8 , naniye 7 milyon , volkan şene 6 milyon falan olacak iş değil. Mevcut durumda bizden 9-10 milyon euro fazla maaş ödüyorlar. Bu sene avrupa gelirleri yok bize sadece CL den 20 milyon euro geldi. Adamlardan bu yıl da fazla kazanacağız.

Ben çok büyük sahtekarlık yaptıklarına eminim.

eh azizin olduğu yerde sahtekarlık okyanustaki kum kadar doğal değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt