Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelsin de futbol hayatı bitsin. Bize genç gelipte adam olan kimse yok. Arda dahil buna. Gitmeseydi Avrupa'ya oda harcanır giderdi.

Çalısma şeklinden midir bilmiyorum ama, vasat ligimiz, antrenörler falan. Medya da ayrı bok, karalamada üzerlerine yoktur.

Antrenörlerin vasıfsızlığı en önemli etken bence. 18 yaş civarında bi tane oyuncu kesin alınacak dendiği için önerdim ben de zaten

Mustafa denizlinin istedigi genc oyunculardan bir tanesini öğrendim Gerrit wegkamp Kaynak:Altinordu scout ekibinden

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelsin de futbol hayatı bitsin. Bize genç gelipte adam olan kimse yok. Arda dahil buna. Gitmeseydi Avrupa'ya oda harcanır giderdi.

Çalısma şeklinden midir bilmiyorum ama, vasat ligimiz, antrenörler falan. Medya da ayrı bok, karalamada üzerlerine yoktur.

bencede öyle ...hocalarimiz pek bi ise yaramaz sistem gine öyle en lesh nokta da paf ligi dir bence...genclerimiz okadar seviyesiz bi lig de oynuyor ki ne kadar gol , calim yada asist yapsalar da süper lig icin bi ölcü olmuyor...yani 20gol da atsa orda bi oyuncu a takima ciktin mi sudan cikmis baliga dönüyor ! ispanya olsun almanya olsun bunu cok da iyi yapiyorlar adamlarin ikinci takimi ya 3lig yada 2lig de oynuyor lar yani beli bi seviye de oynuyorlar onun icin de fabrika gibi genc oyuncu cikartiyorlar! inglizlerin genc takim sistemi de bizimkine benziyor onlar da pek oyuncu cikartamyiorlar

yedek icin forvet mi ariyoruz? oglum 11de forvet yok, yedek kulubuyi doldurmayi dusunuyoruz

Yok kardesim kolpa degil yemin ederim.Yedek klubesi icin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smiley-face-thumbs-up-clipart-acqbqAzcM.png

TEREK'TEN GALATASARAY'A
Rusya'nın Championat adlı internet sitesi Galatasaray'ın Terek takımında forma giyen Ablaye Mbengue'yi istediğini yazdı. 23 yaşındaki 1.87 boyundaki santrfor için Rus ekibine teklif yapıldığı iddia edildi.(FOTOMAÇ)

BRUMA'DAN DÖNÜŞ SİNYALİ
Galatasaray'ın Real Sociedad'a kiraladığı Bruma, sarı-kırmızılı takıma dönmek istediğini söyledi. Portekizli oyuncu, "Yeni bir şans bulursam kendimi göstereceğime inanıyorum" dedi.(TAKVİM)

BENITEZ ÇIKARMASI
Donk ile Linnes'i bitiren Galatasaray, Independient'te oynayan Martin Benitez için görüşmelere başladı. Genel Sekreter Fatih İşbecer ve Futbol Direktörü Cenk Ergün bu oyuncu için 4.5 milyon euro önerdi.(TAKVİM)

ÖNCE TANGO SONRA SAMBA
Galatasaray'ın geleceğe yönelik olarak kazandırmak istediği 21 yaşındaki Martin Benitez için kulübü ile görüşüleceği ve bonservis bedelinde anlaşma sağlanması durumunda İşbecer'in bu oyuncu ile birlikte dönmeyi planladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Taffarel aracılığı ile temasta olduğu ve 2.5 milyon euro'luk imza parası nedeniyle görüşmelerin çıkmaza girdiği Damiao için de İşbecer nabız yoklayacak.(VATAN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt