Mehmet Tokat
Cezalı
- 29 Nisan 2015
- 3.563
- 1
- 498
O degil de bu Martinez fena elimizde patlar. Hic bi artisini göremedim videolarda...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O degil de bu Martinez fena elimizde patlar. Hic bi artisini göremedim videolarda...
bu adamı almalıyız baya beğendim bide benitez castillo ikilisi gelirse tadından yenmez seneye de stoper alırız
Famara alma olayimiz olur mu ?
adamın piyasa değeri 500 euro inşallah alırlar ben çok beğendim yerden havadan gayet etkili
orta sahaya biri daha gerekli jem ile emre ile olacak gibi değil
Adam kiralık ama söz sahibi olan kulübü ile şu anda ki kulübü arasında nasıl sözleşme var bilemiyoruz.Famara alma olayimiz olur mu ?
Guarin i alalımhoca mendy 'i istiyor diyorlar nice'teki
Adam kiralık ama söz sahibi olan kulübü ile şu anda ki kulübü arasında nasıl sözleşme var bilemiyoruz.
Belki de çocuğu ikna edince işler değişir bilemiyoruz
gol atamaz mı diyorsun renkdaş, 3m çok para değil yarın gelsin başlasın.Hamit gibi rızkını kazansın.Halilin gotundeki kıllar kadayıf olmuş ne halili
Rey de Copas @InfoRoja1 11 sa.11 saat önce
@werdervermez galatasaray do have 8 million is a very wealthy and rich team perhaps they do not want to pay that high price for hom
Puhaha bu algıyı nasıl almışlar acaba![]()
beleşe alır ileride ev araba almaya karar verirsem Dursunla gidicem pazarlığaDursuna güveniyorum yazin 20 milyon taraftari kandirdi uyuttu famara kimmiski onu nasil oyuna getirir seyret