Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou LAUBALİDİR AMA kimse yeteneksiz diyemez, Anderlet maçında burakla umuta sizden bir b.k olmayacak deyip forvete gidip attığı çalımları unutmadık, ayrıca attığı kafa golleri hatırı sayılır derecede, ve defansta oynadımı o güzel oynuyorki top geçirmiyor. Bazı maçlara konstrantire olamıyor sadece.
evet o kadar da değil ama ben burağa derim Avarelin ta kendisi

Kazim² da gazeteci ye "seni evinden aldırırım" demis

İkiside aynı klansmanda gol atıyor diye yaptığı bütün saçma sapan hatalar göz ardı ediliyor

Şu son maçta kaç tane kafa topu verdi ikinci lig takımına sayamadım.Penaltı onun yüzünden oldu millet Donk'a sallıyor :D
o biraz salmaktan dolayı gelen bir durum zaten şu an elimizde olan adam o yine çok kurtarıyo takımı.Burak gerçekten artık bitmiş o paralara oynucak bir adam değil. Sabrinin aldığı maaşı bile görüyosun inanılmaz saçma şu an tablo.

O nasıl bir ağaça ağaç diye tanımlıyorsak, nasıl bir insanı insan diye tanımlıyorsak, Burak ve futbol deyincede yeteneksiz olarak tanımlanması doğaca kabul görmüş bir durum:D
Drogba varken adam iyi sırıtmıyodu boşluklar buluyodu ne zaman tek forvet oynadı defoları ortaya çıktı

Abi şu Benitez'in, Emre Çolak'tan gram farkı yok. Yahu biz gerçek kanat oyuncusu özledik keita gibi hareketli biraz bencil rahatlıkla adam eksiltebilen kısacası seyir zevki veren adamlara hasret kaldık gençleşmeyi bu sezon öğrendik ama tercihler yanlış.

Chedjou'yu tartışmaya gerek yok.

Juventus maçı hariç oynadığımız her Şampiyonlar Ligi maçında defansımızı elek eden bir isim.

Semih'in de defolarını daha net gösterdi bir tek o işe yaradı kendisi ama bu onun da berbat bir stoper olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ujfalusi 2011-2012 de 1 gol attı o da Ankaragücü'ne ama defansa katkısı yadsınamazdı sakatlığına kadar. Keza Song'da çok atmazdı.

Bize onun gösterdiği performansı en az 4-5 sene verecek bir stoper lazım.

Gole bakarsak Servet'de atıyordu. Hatta o yeteneksizlikle rövaşata bile attı, ASY stadının son golünü attı. Gitti yeni stadın da ilk golünü attı. Ama o da kağnı gibi berbat bir stoperdi.

Beli dönmeyen, hava topu alamayan adam kornerde gol atıyor diye iyi olmaz.

Şu Kolombiyalı adamı alın bari en azından o futbolcuya benziyor

Abi şu Benitez'in, Emre Çolak'tan gram farkı yok. Yahu biz gerçek kanat oyuncusu özledik keita gibi hareketli biraz bencil rahatlıkla adam eksiltebilen kısacası seyir zevki veren adamlara hasret kaldık gençleşmeyi bu sezon öğrendik ama tercihler yanlış.
Fabian Castillo der susarım

Chedjou bana göre yeteneksizin önde gidenidir fikrim sabittir

Aydin kardes sana katiliyorum chedjou izleyelim bir mac bakin ypatigi hatalara sahte kosular adam kacirma gol atiyomus su macta böyle yapmış hikaye bakin rize maci aksihar maci vsvs bir suru var yeteneksiz olabilirsin ama mucadele etmek zorundasin onlibero oynadigi maclara bak sahte kosular yapiyo

Aydin kardes sana katiliyorum chedjou izleyelim bir mac bakin ypatigi hatalara sahte kosular adam kacirma gol atiyomus su macta böyle yapmış hikaye bakin rize maci aksihar maci vsvs bir suru var yeteneksiz olabilirsin ama mucadele etmek zorundasin onlibero oynadigi maclara bak sahte kosular yapiyo
yok artıkk bee yuhh müdahaleleri izleyin biraz da.. hata yapıyo katılıyorum MElo da yapıyodu hata şu anda en iyi stoper ikilisi chedjou hakan baltadır seneye düşünürüz

beyler herkese selamlar.

benitez hangi bölge için alınmak isteniyor bilmiyorum ama forvet desen forvet değil, kanat desen kanat değil. gerçekten de ihtiyacımız olmayan bir adam. bize adam gibi bir santrafor elmander gibi ve adam gibi bir kanat lazım keita gibi.

şu an ya tutarsa diye kumar oynayacak durumumuz yok hele ki arjantin dışına çıkmamış genç bir oyuncuyla. youtube videolarında çoğu futbolcunun en güzel hareketlerinin asistlerinin gollerinin derlemeleri olur. Allah aşkına hanginiz heyecan yaptı bu arkadaşın videosunu seyrederken.

umarım bizimkiler bu ismi ortaya atıp da hedef şaşırtıyorlardır.

beyler herkese selamlar.

benitez hangi bölge için alınmak isteniyor bilmiyorum ama forvet desen forvet değil, kanat desen kanat değil. gerçekten de ihtiyacımız olmayan bir adam. bize adam gibi bir santrafor elmander gibi ve adam gibi bir kanat lazım keita gibi.

şu an ya tutarsa diye kumar oynayacak durumumuz yok hele ki arjantin dışına çıkmamış genç bir oyuncuyla. youtube videolarında çoğu futbolcunun en güzel hareketlerinin asistlerinin gollerinin derlemeleri olur. Allah aşkına hanginiz heyecan yaptı bu arkadaşın videosunu seyrederken.

umarım bizimkiler bu ismi ortaya atıp da hedef şaşırtıyorlardır.

Merhaba hoşgeldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt