Yunus Aydın
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2013
- 1.926
- 45
- 738
Galatasaray'ın lig cl maçlarının ozetine bir bakin yedigimiz 15 20 golün hepsinde chedjou hatasi nasil mac izliyonuz izle bak ozetlerine maclarin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Famara'yı beğendim,alalım.
Beniteze karşı nötrüm ben çok da umutlu değilim ama gelsin bakalım modundayım .. paralarımız çar çur olmamalı daha kanat gibi kanat lazım nasıl olucak bilmiyorum Ama Padişah Denizli düşünmüştür bişilerbeyler herkese selamlar.
benitez hangi bölge için alınmak isteniyor bilmiyorum ama forvet desen forvet değil, kanat desen kanat değil. gerçekten de ihtiyacımız olmayan bir adam. bize adam gibi bir santrafor elmander gibi ve adam gibi bir kanat lazım keita gibi.
şu an ya tutarsa diye kumar oynayacak durumumuz yok hele ki arjantin dışına çıkmamış genç bir oyuncuyla. youtube videolarında çoğu futbolcunun en güzel hareketlerinin asistlerinin gollerinin derlemeleri olur. Allah aşkına hanginiz heyecan yaptı bu arkadaşın videosunu seyrederken.
umarım bizimkiler bu ismi ortaya atıp da hedef şaşırtıyorlardır.
Dün ben yolladım harika rapor verdi![]()
İşte Emre Utkucan'ın Denizliye sunduğu rapor
buna göre Damiao bugün burdaydı.
YollaIyi Nöbetler : )
Duyumcu geldiiiii
yok artıkk bee yuhh müdahaleleri izleyin biraz da.. hata yapıyo katılıyorum MElo da yapıyodu hata şu anda en iyi stoper ikilisi chedjou hakan baltadır seneye düşünürüz
teşekkürler Denizli beydursun agabey linnes transferine sevindiginize çok sevindi![]()
Chedjou'yu tartışmaya gerek yok.
Juventus maçı hariç oynadığımız her Şampiyonlar Ligi maçında defansımızı elek eden bir isim.
Semih'in de defolarını daha net gösterdi bir tek o işe yaradı kendisi ama bu onun da berbat bir stoper olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ujfalusi 2011-2012 de 1 gol attı o da Ankaragücü'ne ama defansa katkısı yadsınamazdı sakatlığına kadar. Keza Song'da çok atmazdı.
Bize onun gösterdiği performansı en az 4-5 sene verecek bir stoper lazım.
Gole bakarsak Servet'de atıyordu. Hatta o yeteneksizlikle rövaşata bile attı, ASY stadının son golünü attı. Gitti yeni stadın da ilk golünü attı. Ama o da kağnı gibi berbat bir stoperdi.
Beli dönmeyen, hava topu alamayan adam kornerde gol atıyor diye iyi olmaz.
kafa kalın baya kodomanlardanbuna göre Damiao bugün burdaydı.
Famara Didyuu = Didiye Drogba bence çok iyi olur ama bize yedirmezler.Ben geçen seneden beri bunu istiyorum. 2-3 maçini canli izledim. İDdia oynadigimdan dolayi. Fernandao iyi forvet diyenler buna uzayli der. Teknik ve oyun zekasi baya iyi. Marsilya bizden önce alir bunu.
ohaaaaaaaaaaaaa sevinmeye başladım
bence transfer ile alakası yok , sempatik buldu da beğeniyordur.Yani onun yerinde kim olsa ve gel deseler, insanın hoşuna gider.