Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın lig cl maçlarının ozetine bir bakin yedigimiz 15 20 golün hepsinde chedjou hatasi nasil mac izliyonuz izle bak ozetlerine maclarin

Bir de manisa ile oynadigimiz son lig macinda Allahin lutfu ile yemedigimiz var. Adam acayip yavas ve yuksek orta yapti. Top gokyuzunden agir agir suzule suzule 1 metre yanindaki rakibe geldi ona semih yetismeye calisti ama adam rahat vurdu kafayi muslera caresiz seyretti ve diregin 5cm yanindan disari gitti.

Bu tarz pozisyonlari cok yapiyor ched. Adam dalip gidiyor. Diger taraftan defansi organize edemiyor. Rakip forvetlere 1 metre uzagonda bekleyip onlarla iceri gomuluyor. Cok yumusak.

Gecen yil daha iyiydi sanirim dusuyor formu. O yuzden sene sonu elden cikarsak semihle birlikte ve yeni defans alsak.

Arkadaş beniteze 5 veya 8 m euro her neyse bir dünya parayı dökmek saçmalık ötesi 1-2 m euroluk adam olur.Ya tutarsa diye denersin.8m euroya çok daha üst düzey adamlar alırsın.Doğrusu yönetim ve denizli bu adamda ne buldu merak ediyorum.

burda mal mal paylaşımlar yapınca mutlu oluyorsunuz?

...

inşallah gelmez geri buralara takılsın avrupada oranın futbolcusu olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benitez Yanlis Secim Olur.

1. Carillo
2. Ben Arfa
3. Castillo
4. ....
5. Benitez

Aslan News ‏@Aslanews
G.Saray, tüm yaş grubundaki takımlara tiyatro, drama, konuşma, diksiyon, kişisel gelişim, okuma alışkanlığı gibi alanlarda eğitim verecek.

Aslan News ‏@Aslanews
G.Saray, tüm yaş grubundaki takımlara tiyatro, drama, konuşma, diksiyon, kişisel gelişim, okuma alışkanlığı gibi alanlarda eğitim verecek.

16f88ecb-78a0-4293-aee3-2c7ad2eb2e0e.gif

famara kım beyler vıdeosunu atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt